Шок в ефир: Гала се появи с шест пръста на ръката... СНИМКА

Шок в ефир: Гала се появи с шест пръста на ръката... СНИМКА

Напоследък Гала е станала обект на подигравки в социалните мрежи, а причината е нейна снимка, която до такава степен озадачила последователите й, че те направо не повярвали на очите си.

На кадъра тв водещата има... шест пръста на ръката си и е в компанията на един от панелистите си Георги Блажев, половинката му Ива Папазова и бебето им. В случая става дума не за реални шест пръста на ръката на Гала, а за фалшив фотошоп, който й навлече сериозни неприятности.

Махат Гала от "На кафе", ето кой й подля вода

След като темата стана вайръл и във форума БГ мама, от "На кафе" решиха да разкрият как всъщност се е стигнало до този гаф. "Дало е дефект при събирането на двете снимки", обясни писателят Блажев, а самата Гала назова името на виновника за назидание: "Виновна е стажантката Габи!"

Тъй като Гала и Жоро не си харесвали общите снимки, а много искали да ги споделят в публичното пространство, дали задача на Габи да събере две отделни снимки, на които и двамата се одобряват. Така при обработката и събирането на фотосите се получил гафа с шестия пръст на едната ръка на водещата.

Стефан е тотално съкрушен, Гала призна в ефир за двама мъже, които я...

"Ти си вдъхновение на Чехов, той говори за шестия пръст на ръката", отсече пък по темата друг от панелистите - актьорът Дарин Ангелов.

"Да не говорим за Радичков, който на единия си крак е имал шест пръста", допълни с факти и Патрашкова.

"Сега ние доказваме, че имам пет пръста?!", възмути се и главната виновничка за комичната ситуация./show.blitz.bg

 

 

 

 

 

Коментирай