Шок! Ето каква е цялата истина за Мис България 2023 и как се казва всъщност

Шок! Ето каква е цялата истина за Мис България 2023 и как се казва всъщност

Спази се традицията актуалната Мис България - Елизабет Кравец, да бъде атакувана с всевъзможни съмнения, обвинения, критика, както се случва неизменно през последните години.

В случая това, което вълнува най-много обществото е произхода на красавицата от Варна, която твърди, че се чувства българка въпреки смесения си произход.

Ето какви мъже си търси Мис България 2023 Елизабет Кравец

Първо, оказва се, че истинското й име не е Елизабет, а Елизавета, а това става ясно от предишни нейни медийни изяви, а и от Фейсбук профила й, където пише "Елизабет", но се вижда, че е коригирано, защото линкът се казва "елизавета-кравец".

Под името Елизавета гостува и в "Шоуто на Слави" преди 4 години. След това има статии, в които се споменава именно като Елизавета, а и точно с това име печели онлайн вота на Мис Варна", пише "Уикенд".

Не е ясно защо миската си е сменила името и какво не харесва в истинското си.

Антония Петрова-Батинкова призна, че новата Мис България 2023 е... ВИДЕО

Второ, тя има три жителства – украинско, израелско и българско. Родена е в Украйна, но баща й е евреин. Майка й пък е българка и семейството живее в България от 12 години насам.

Интересна подробност е, че 17-годишната Мис България 2023 никога не е била виждана с гадже. Според някои дори е още девствена, което е жив шок, предвид външността й. Може би е твърде взискателна и чака принца на бял кон, пише още изданието. Не е известно тя да има корекции по себе си, но и засега самата тя твърди, че се чувства съвършена и няма потребност да коригира нищо./show.blitz.bg

Коментирай

Дърътия топор

Дърътия топор 21.09.2023 16:51

Пазят е за Баце да я перфорира,само той има това право защото е султана на България.Наталито отива като номер две.На тази Баце ще направи юначе и ще и купи къща в Истанбул на брега на Босфора.

вили

вили 21.09.2023 16:55

божкее, божкеее - какво чета - била девствена и едва ли не не ставала - щот нале - дичкото миски ги изплющяли по няколко чорбаджии

абе

абе 21.09.2023 17:36

тая се перка само в гъзъ! Иначе е девствена!

и какъв

и какъв 24.09.2023 0:21

е проблемът? мръсния талмуд разрешава на жидовете до 8 пъти смяна на името. значи девойката има още 7.

Е и?

Е и? 24.09.2023 0:52

Какъв е проблема? Майка и нали е българка? Момичето живее и учи в България, говори български език, печели медали за България?

Ами

Ами 24.09.2023 7:43

има проблем! Щото една друга, се оказа Бержерян. Но се правеше на българка. Стана министър. И опоска за 2 години всяка стотинка, в поверената и площ от 111000 квадратни километра.