Снахата на ЛиЛана изригна срещу враговете на мъжа си! СНИМКИ

Снахата на ЛиЛана изригна срещу враговете на мъжа си! СНИМКИ

Скандалът с певицата ЛиЛана и брат й, които бяха арестувани при акция на Спецпрокуратурата в София с обвинение в злоупотреба с европари, става все по-заплетен.

След като вчера позиция по случая даде бащата на ЛиЛана и Скилър, ето, че това направи и снахата на изпълнителката, която защити гаджето си в социалните мрежи.

"Взеха едно невинно агънце, което е добро и смирено създание, бих казала – нежно е, както е момината сълза. Щом има измамници, ще има и измамени. И не е срамно да те подведат, защото си наивен и вярваш в мечтите си. Моето агънце е чиста и невинна душа, дълбоко духовен и смирен човек“, пише в социалната мрежа Цветелина, като по думите й Александър Деянов-Скилър е мълчал, "за да не нарани някого" и е бил подведен.

Тя разказва и колко е била изплашена от нахлуването и обиска на дома й. "Гледах новините. Това, което не казват обаче в тях е, че те тършуваха в домовете, в които творим, работим, спим, храним се, молим се, намираме покой и уединение.

Сега аз нямам нито миг покой. Видях, че всеки е способен да дойде в това пространство "у дома" и да те накара да се чувстваш ненужен в него, чужд в мястото, което си създал с любов и душа, за да ти е уютно. Дойдоха свирепи кучета, гладни като вълци, търсещи свежо месо и кръв.", разказва кандидат-снахата на ЛиЛана.

Очаквано написаното предизвика бурни реакции в мрежата, голяма част от които недоброжелателни. "Поредните мамини дечица, които плачат за решетките! Европари??? Схеми! Наркотици! Докога бе??? България се пренасели от такива!!!", гласи един от коментарите.

Певицата и брат й, който е неин съдружник в IT компания, бяха арестувани в събота. Според обвинението фирми, ръководени от ЛиЛана, са усвоявали европари, закупувайки един и същ софтуер от чуждестранна компания без стопанска дейност./show.blitz.bg

 

Коментирай

sfyyБлввввввв

sfyyБлввввввв 28.04.2020 9:25

блееееееееееееееее блеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее хехееехехеех

А защо

А защо 28.04.2020 18:14

Отиват в нейния така уютен и подреден дом с европари,а в не някой беден дом,дето са бол в България.Жал да ти стане като гледаш в каква бедност живеят българите.

Наивник

Наивник 28.04.2020 18:36

Дали да не оплачем "бандитчетата" и "мафиотчетата"...или законът да ги смаже болезнено...

лол

лол 29.04.2020 14:11

Тя намеква , че Лилана е измамничката и е натопила братчето си.

фиф

фиф 29.04.2020 14:13

Кристиан Николов и Лияна Деянова са образовани, възпитани , според родителите им , но за обществото и двамата са престъпници.

Хи хи

Хи хи 29.04.2020 14:40

Нека Ви. Домовете ви са изпълнени с гадория, подлост и безобразие. Ооооо горкито агънце. А ти мила моя за напред ще стоиш много дълго пред арестите с торбите, за да носиш тревица на твоето агънце. Занеси нещичко и на онази овчица, ама то пък няма свиждания, ами сори

Черепа

Черепа 30.04.2020 14:35

И двете съм ги плякал. Не са нищо особено.