След скандал с Рачков: Геро заби нож в гърба на НоваТВ и отиде при конкуренцията

След скандал с Рачков: Геро заби нож в гърба на НоваТВ и отиде при конкуренцията

Герасим Георгиев-Геро заби нож в гърба на продуцента Маги Халваджиян и на Нова телевизия, където се изявява от години. Пълничкият актьор хукна при конкуренцията и разочарова досегашните си работодатели. 

Из коридорите на телевизията се говори, че Геро е имал сериозен скандал с Димитър Рачков зад кусилите на неговото шоу и появата му по бТВ вероятно е повлияна след тази случка. 

Факт е, че само няколко седмици след слуховете за скандал с Рачков, неговият колега Геро се появи в конкурентната телевизия. Той бе поканен като гост в "Шоуто на Николаос Цитиридис", където разказа доста интересни неща. 

Но появата на Геро при конкуренцията не е единственият удар за Халваджиян. Във видео връзка се включи и Васил Василев - Зуека, който преди няколко години напусна изненадващо арменската фирма и отиде да търси щастието в Испания. Така за една вечер бТВ откраднаха две от любимите лица на конкуренцията си. 

След гостуването на Геро по бТВ започна упорито да се говори, че го ухажват за постоянна работа при тях. Вече се обмисля какво да му предложат, за да го придърпат при тях, а след скандала с Рачков, който винаги е предпочитан пред него, със сигурност би се съгласил да работи за конкуренцията./show.blitz.bg

Коментирай

Арам Хачитурян

Арам Хачитурян 29.10.2023 17:31

ИЗХВЪРЛЕТЕ МАЗНЬОКА ХХХРАЧКОВ !!!!!!!

Alex

Alex 29.10.2023 19:47

Геро нито е смешен,нито забавен.Колкото и Рачков,който измисля някакви "игри",глупави по смисъл!А Геро,Геро не е лошо да посещава логопед,та да му се разбира какво говори.Така че не е голяма загубата за Халвата.Още повече не отива при някаква знаменитост,а при Ципурата.