След раздялата със Златка Райкова Георги Валентинов удари дъното!

След раздялата със Златка Райкова Георги Валентинов удари дъното!

След като се раздели със Златка Райкова преди по-малко от година, Георги Валентинов е буквално като отвързан. В оборотните нощни клубове, където често е забелязван, той не само води активен нощен живот, но и сменя жените една след друга със завидна скорост.

По всичко изглежда, че ММА боецът все пак преживява доста трудно раздялата си с плеймейтката, въпреки че твърди обратното.

В някои от интервютата, които даде след края на отношенията си със Златка Райкова, Валентинов упорито се мъчи да убеди, че вече му е далеч по-добре, отколкото, когато плеймейтката бе до него. Действията и поведението му обаче, съвсем не издават това. В същото време пък Златка Райкова не спира да демонстрира щастието, което изживява в момента с Благой Георгиев, когото отдавна нарича "голямата ми любов". Известно е, че Благой и Георги бяха приятели преди обаче да си разменят жената.

„Не излиза от заведенията той. Напива се. И всеки път е с различна бръмчалка”, коментират някои от присъстващите в клуба, където най-често може да бъде забелязан Георги Валентинов. И добавят: „Момичетата, които се въртят около него, приличат досущ на проститутки. Паднал е много ниско!”

Припомняме, че още, докато имаха връзка Златка Райкова и Жоро Валентинов са имали не една или две раздели във времето. Последната обаче, както добре се видя, се оказа и окончателна, при това тя дойде малко след предложението за брак, което ММА боецът отправи на Злати в миналия сезон на „Като две капки вода”, където тя участва. Въпреки че плеймейтката каза "ДА", впоследствие романтичната приказка приключи с пълно фиаско./show.blitz.bg

 

Коментирай

Mivka

Mivka 20.02.2019 13:19

A zlatka ne e prostitutka!hahahaa ebasi smeha!

Kaputi ot blit

Kaputi ot blit 20.02.2019 20:11

Ei plateni kurvi. Nqma Razlika mejdu vas i prostitutkitee , vie lapate na peevski, zlatka na peevski i drugite debelaci

Иво

Иво 21.02.2019 23:59

Абе блиц излизал с проститутки аааа Златето каква еее