След опитите за самоубийство: Емили Тротинетката стряска всички от Аспаруховия мост във Варна

След опитите за самоубийство: Емили Тротинетката стряска всички от Аспаруховия мост във Варна

Преди по-малко от месец Емили Йорданова, която стана по-известна като Емили Тротинетката, призна, че е правила няколко опита за самоубийство, след като група хейтъри са я нападнали вербално в Плевен.

Въпреки тревожното признание, интернет звездата се качила на влака към София и се прибрала жива и здрава при любимия Тихомир. 

Е, Емили стигна до морската ни столица Варна, откъдето се щракна на ключови забележителности, като Аспаруховия мост например. Нетрадиционното селфи беше придружено от традиционните хейтърски коментари, но и притеснение, че Емили може и да е намислила нещо притеснително. 

 

"Ще скачаш ли", питат я под селфито. Но по традиция Емили не отговаря на въпроси на последователи, нито пък трие хейтърски коментари, пише vbox7.com.

Наскоро на интернет звездата ѝ се наложи да деактивира временно профила си в социалната мрежа, като причините за това не станаха ясни. 

Иначе във варна Емили беше именно с половинката си, Тихомир. Двойката стигна там с автобус, въпреки че съвсем наскоро се похвалиха с нова придобивка - пистов мотор. 

Впрочем именно във Варна се намира другата половинка на Тихомир. Той е в полиаморна връзка и освен с Емили има романтични отношения и с местна моделка. За нея обаче не се знае нищо./show.blitz.bg

Коментирай

Емили

Емили 26.11.2022 12:42

Стига ни занимавахте с това същество, не ни интересува кога пада и става, и какво ще прави, аман

kravar

kravar 26.11.2022 17:54

STIGA VE4E S TOQ GNUSEN TRAVERSTIT BE !

ВАЛДЕС

ВАЛДЕС 26.11.2022 22:45

АМАН.ОТ.ТАКИВА.НА.КОИТО.НА.ЗАДНИКА.ВМЕСТО.ИЗХОД.ПИШЕ.ВХОД.