След "Капките" Иво Аръков атакува музикалната сцена с мащабен проект

https://show.blitz.bg/vip/sled-kapkite-ivo-arkov-atakuva-muzikalnata-scena-s-mashhaben-proekt Show.blitz.bg
След "Капките" Иво Аръков атакува музикалната сцена с мащабен проект

Апетитът идва с яденето - тази популярна поговорка чудесно намира приложение в живота на Иво Аръков. След участието му в шоуто за имитации "Като две капки вода", където той сътвори истинско шоу с почти всяко едно от превъплъщенията си, актьорът явно няма нищо против да се пробва и на ново поприще.

Нещо повече - Иво даже вече е готов да атакува музикалната сцена с доста сериозен проект, който още отсега се очаква с огромен интерес предвид всичко, което той направи на сцената на "Капките".

Актьорът вече работи активно и по подготовката на песните за първия си албум, а за да е на такъв етап сега, означава, че е стартирал далеч преди появата си в "Капките".

Самият той признава наскоро, че афинитета му към музиката датира още от своите детски години, но заради актьорската професия, която избира, музикалната му кариера остава на заден план.

През годините е правил различни парчета, но след участието си в любимото шоу за имитации "Като две капки вода" той е твърдо решен да гради сериозно кариера и на музикалната сцена.

"Като две капки вода" е едно шоу с уникални предизвикателства и смятам, че ме подготви за нещо ново. Имам нов музикален проект и до края на годината, надявам се, и дебютен албум. Към момента подготвям така наречения малък албум, който ще бъде пуснат до края на лятото. Най-новия сингъл очаквайте до броени дни", споделя наскоро Аръков пред "Телеграф". И добавя, че след две седмици феновете му могат да очакват и дебютен албум, и сингъл.

Припомняме, че в началото на 2023 година Аръков пусна соловия си сингъл "Аромата", като в клипа специално участие има попфолк певицата Десита, с която са близки приятели. След това той се появи в лентата на неин проект./show.blitz.bg

Горещи

Коментирай