Славена Вътова спи срещу 1000 евро на нощ в... СНИМКИ

Славена Вътова спи срещу 1000 евро на нощ в... СНИМКИ

Пандемичната обстановка в цял свят не притеснява красивата Славена Вътова, още по-малко пък южната ни съседка Гърция, която в момента се намира в страните с червено. 

Богаташката съпруга реши да си подари незабравимо лято на мегаскъпия гръцки курорт Миконос. Остава загадка защо Вътова се е спряла на най-шумното местенце за своята почивка, на която е с малките си деца. 

Нещо ужасно сполетя Славена Вътова след прекаран Ковид-19

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @slavena_vatova

Палатът, в който спят Славена и мъжът й Юлиян Цолов, се намира точно на морския бряг на Егейско море. Имението разполага с няколко луксозни стаи, огромен двор, басейн и частен плаж. Във вилата има и спа център - едно от любимите занимания на Славена. На разположение на красавицата е й тенис корт. За това удобство моделката и съпругът й броят по над 1000 евро за нощувка.

Славена, която успя да се намърда като един от членовете на журито на "България търси талант", сподели няколко кадъра от почивката си и изуми с модния си бански костюм. "Добре че имаш такъв голям силикон, че да може да сложиш такъв бански и да се фукаш в мрежата", съскат хейтъри под фотосите на красавицата./show.blitz.bg

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @slavena_vatova