"СкандаУ" отменят концерта, майката на Лъчо е починала преди седмица ВИДЕО

"СкандаУ" отменят концерта, майката на Лъчо е починала преди седмица ВИДЕО

Концертът на "СкандаУ" през декември се отлага. Известното дуо се включи в социалните мрежи със скандален клип, в който разплакани разказаха каква огромна трагедия ги е сполетяла. 

И преди някой да си помисли, че отлагането на концерта е мижавият интерес, бързаме да уточним, че става въпрос за нещо наистина сериозно - смърт! Майката на един от изпълнителите е починала преди седмица. 

 

Лъчо се показа с насълзени очи и обяви, че преди седмица е загубил майка си. Поради тази причина концертът им на 19 декември се мести на 27 април догодина. Закупените билети важат без презаверка за новата дата. Тези, които желаят да върнат билетите си, могат да го направят до 19.01.2024.

Преди 4 години групата направи първия си голям концерт в зала "Арена София" и успяха да я напълнят цялата, което изненада всички. Очакванията са, че и този път ще направят такъв бум, че дори Лили Иванова да им завиди на почитателите. Но наглото поведение на Тото през последните две години навреди сериозно на групата и към момента имат малко продадени билети. ще видим дали до април бройката ще се вдигне./show.blitz.bg