logo

Силвия Юрукова шашна с решението си да спре да...

Силвия Юрукова шашна с решението си да спре да...

Преди дни еротичният модел на България Силвия Юрукова каза край на голите и провокативни снимки. Тя бе специален гост по случай 40 години творческа дейност на дизайнера Красимир Недялков.

Силвия именно там избра да направи своя бенефис като еротичен модел, където показа последните си еротични фотографии заснети от обектива на големия фотограф Начо Каменов.

Освен край на еротичните фотоси Силвия даде и ново професионално начало като дизайнер. Юрукова дефилира и с първата рокля от нейната марка, която събра аплодисментите на събралите се хора.

Някои гости са били изключително възхитени от скрити заложби на еротичния модел Силвия и още вечерта са пожелали да купят роклята, с която е била облечена. От наши източници, които са били на тържеството научихме, че Силвия е получила и предложение от голяма българска фирма за дрехи предложение да стане техен дизайнер и да изведе тяхната марка в нови висини, защото българския моден подиум има нужда от млади и талантливи хора като Силвия Юрукова./show.blitz.bg

Коментирай