Шок! Властите спасяват Розмари Тишер от другия край на света! СНИМКИ

Шок! Властите спасяват Розмари Тишер от другия край на света! СНИМКИ

Пандемията и бързите мерки около нея, взети покрай извънредното положение, в което влезе цял свят, завари много българи на хиляди километри от родината. В такова положение в момента се намира и моделката Розмари Тишер.

Сексапилната брюнетка, която помним от участието й в "Биг Брадър", не може да си намери място от ужас и притеснение, защото е на другия край на земята, далеч от близките си и своя дом.

Явор Бахаров се изпоти заради голата Розмари от "ВИП Брадър" СНИМКА 18+

Снимка: Инстаграм

В момента Розмари е в Чили, където е заминала по работа преди началото на кризата с коронавируса. Засега обаче, няма изгледи въздушното пространство да се отвори и тя да има възможността да хване самолет и да се върне в дома си.

Бившата брадърка Розмари захвърли всички задръжки и си ги показа СНИМКА 18+

Любопитна подробност е, че в столицата на Чили - Сантяго де Чили в момента се намират общо 12 българи, стана ясно още миналата седмица от изказване на външния ни министър Екатерина Захариева, която поясни също, че властите ни правят всичко възможно да приберат сънародниците от всички краища на света, включително и от Чили.

Снимка: Инстаграм

 всъщност от постовете на моделката става ясно, че тя се притеснява, но не толкова за себе си, колкото за майка си, която работи като медицинска сестра в клиника в Германия, където в този момент има и недостиг на маски./show.blitz.bg

 

Коментирай

kkirilov71@gmx.de

[email protected] 31.03.2020 19:52

Az schte dam maska na maika i a kurvata da e spestjvala i dasi plati transporta sama.V Germania ima dostata4no maski besplatni, Mfg Toni Mo