Шок! Ути Бъчваров в болница навръх 50-я си юбилей! СНИМКИ

Шок! Ути Бъчваров в болница навръх 50-я си юбилей! СНИМКИ

Ути Бъчваров стресна жестоко феновете си с това, което му се случи навръх 50-ия юбилей. Топ кулинарят събра близки и приятели в изискан ресторант в близост до НДК, но партито му приключи... в болницата.

Докато се стараел да изпипа всеки детайл на празненството си и обикалял напред назад, в един момент Ути изгубил равновесие и се строполил на земята за ужас на многобройните си гости, които веднага се втурнали да му помагат, помислили дори, че има комоцио.

Главата на Бъчваров била окървавена, а децата му се разпищели от ужас, пише "Уикенд".

Сакатлъкът за момент стреснал много присъстващите, но впоследствие всичко се нормализирало. В крайна сметка на Ути Бъчваров бил откаран по най-бързия начин в "Пирогов", където му направили няколко шева на главата.

Иначе купона, който бил истинско кулинарно пиршество, започнал още в 11 часа сутринта. Масите били отрупани с вино, ракия и разнообразни мезета. Специално за дечурлигата, които присъствали на тържеството, Ути направил и детски кът, а менюто на хлапетата било подбрано така, че да угоди и на най-злоядите малчугани. Телевизионният любимец получил много подаръци, а най-ексцентричният му армаган бил жив коч.

На купона Ути бил издокаран с велурени кафеви бермуди и зелена риза с елече отгоре. Вместо колан, на кръста си водещият на „Животът е вкусен” завързал огромни мартеници. Бъчваров обърнал няколко коктейла, после пял и танцувал с двете си щерки – 2-годишните близначки Далия и Ружа./show.blitz.bg

Коментирай

Аврора

Аврора 09.03.2020 13:42

Ути е над 200 кг в момента, къде е намерил кръст, та да си връзва мартеници? Такова неудържимо плюскане като неговото не съм виждала от друг човек ... И 2 вагона комплекси, заради които излиза от кожата си - да се доказва ...

Истината

Истината 09.03.2020 18:49

Абсолютен комплексар : той затова е и ловец ! Просто и нелицеприятен !

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php 09.03.2020 23:24

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

Знаеща

Знаеща 10.03.2020 1:34

Ей, не се наядоха,не се напиха!

KOKO

KOKO 10.03.2020 19:31

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРИЯТНА ЛИЧНОСТ, КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ГОТВЕНЕТО!!!ПРОСТО НЕ ЗНАМ КОЙ ИДИОТ ГО ГЛЕДА ИЗОБЩО!!!

Пълен чалгар

Пълен чалгар 11.03.2020 9:24

Не случайно първите му изяви като актьор бяха да влиза в ролята на мутри.