Шок! Синът на Ани Владимирова бил 20 дни в кома!

Шок! Синът на Ани Владимирова бил 20 дни в кома!

Ани Владимиорова отново е на екран с "Истински истории", където се разиграват всевъзможни драматични обрати в човешките отношения. В живота си си обаче, психоложката е преживяла не по-малко покъртителни моменти.

Докато мисли над проблемните ситуации в живота на чуждите хора, самата Ани е преживяла куп драматични събития, най-голямото измежду които със сигурност е кошмарния момент, когато синът й изпада в 20-дневна кома след тежка катастрофа.

До последно не се е знаело дали изобщо момчето ще оцелее, а Ани, очаквано, не е била на себе си във всеки смисъл на думата.

"Бях заприличала на мъртвец от изтощение и недоспиване. Страх ме беше да заспя, имах чувство,  че точно тогава ще умре.

Не го пожелавам на никого. Когато се събуди бях приятно изненадана, че не е забравил трите езика, които владееше. Успя да завърши и висшето си образование", спомня си с не малко ужас Ани.

В онзи покъртителен момент тя, въпреки че е психолог, прибягва до услугите на свой колега. По време на рехабилитациите на сина си се запознава с любимия си Милен, който е и сред най-големите специалисти кинезитерапевти у нас.

Двамата са заедно вече от девет години и въпреки, че често ги разделят по медиите, са все още все така лудо влюбени. Милен е с цели 13 години по-млад от Ани Владимирова, но това никога не е създавало проблеми във връзката им, пише "Галерия". 

Любовта им не била от пръв поглед. Той признава, че никога не си е представял, че може да покани жена като нея на вечеря, а и тя била доста дистанцирана. Първата им среща била на Витоша. Милен обожава нейните внуци и ги приема като свои деца.

Ани става баба едва на 38 години, защото се омъжва на 19, а синът й също става татко много млад./show.blitz.bg

 

Коментирай

hahaha

hahaha 01.10.2022 21:40

Ах на бати'''