logo

Шок! Щерката на Башар Рахал стана мъж!

Шок! Щерката на Башар Рахал стана мъж!

Дъщерята на известния актьор Башар Рахал - Клои, направи нещо, което едва ли някой е очаквал да види. За нула време красавицата, която уверено върви по стъпките на именития си баща, се превърна в... мъж.

Наследничката на актьора успешно влезе в ролята на Рандъл Патрик Макмърфи от пиесата "Полет над кукувиче гнездо", пише "Телеграф".

Башар Рахал спука от бой Емилия! Тя пък го заплаши с пистолет! ВИДЕО

За доброто си изпълнение тийнейджърката, която учи в театрално училище в Лос Анджелис, спечели награда за главна роля, съревновавайки се с още 240 млади артисти.

Противоречивият образ превръща Клои в разпознаваемо име сред потенциалните звезди в САЩ.

"Беше много различно от всичко досега, защото мъжката роля се играе от много голям мъж, а аз не съм много голям мъж...

Ролята, която си партнира с главната мъжка роля, пък е много женска, но не можеше да бъде направена от жена, защото се губят някакви нюанси. И ние тотално обърнахме нещата", споделя талантливата дъщеря на Рахал пред БНР. И добавя:

"Аз много говорих с нашия режисьор за решението да размени пола в главните роли и обяснението беше, че тъй като пиесата и филмът с Джак Никълсън са много познати, хората ще очакват актьорите да се справят точно толкова добре.

А това няма как да се случи - просто никой не може да играе тази роля като Джак Никълсън. Затова публиката гледа нещо по-различно и на мен това решение много ми харесва".

В момента младата актриса снима втория си български филм "Завръщане" на режисьора Ники Илиев. В лентата тя играе объркана тийнейджърка, която често изпада в конфликти с близкото си обкръжение.

"Много по-различно е да играеш с баща си. Аз минах кастинг, както и за предишния филм, и на снимачната площадка той се държи с мен като с всеки друг актьор. Ако обаче имам някакви грешки, той идва веднага, за да ме поправи.

Но да играеш с родителя си е по-емоционално - във филма аз имам по-дълбоки сцени с него - може би защото не е някакъв непознат актьор. Дори по едно време се наложи да спрем, тъй като се разплаках силно и това се чуваше в микрофона."/show.blitz.bg

 

Коментирай