Шок! Роро възкръсна от отвъдното СНИМКА

Шок! Роро възкръсна от отвъдното СНИМКА

Роро Кавалджиев е жив и без малко да докара инфаркт на негова близка приятелка. 

Съобщение от отвъдното от него получи негова много близка приятелка.Тя не могла да повярва на очите си и няколко минути седяла вцепенена в екрана на мобилното си устройство. 

Явно телефонният номер на сина на Вили Кавалджиев е продаден и нов човек го активира и ползва, но въпреки всичко чувството е плашещо, разказа тя, пише "Хотнюз". 

"Много е гадно и странно да видя това... сякаш ако пиша, той ще ми отговори" споделя още негова близка. 

Припомняме, че водещият в несъществуващата телевизия ММ почина внезапно след кратък престой в болница. Запаленият геймър до последно мислел, че има грип, но смятал, че организмът му ще се пребори с болестта и затова не пиел лекарства.

Преди да постъпи в болница той, заедно с Илиян и Глория, били на екскурзия в Бали, където не само пиели коктейли на плажа, но и предприели рисково спускане с лодка по пълноводна река.

Малко след тръгването лодката се обърнала и Роро се оказал под водата, разказва Глория в наскоро излязлата й автобиография „До последна усмивка”. Роро нагълтал от мръсната кална вода, а след прибирането си в България се почувствал зле. Затова Глория се закле никога повече да не стъпи на Бали. В края на февруари 2017 година синът на Вили Кавалджиев почина едва на 40 години и бе изпратен с аплдисменти./show.blitz.bg