Ще паднете от смях с това ВИДЕО на Малкоданска и Станкулова

Ще паднете от смях с това ВИДЕО на Малкоданска и Станкулова

Двете синоптички Гергана Малкоданска и Никол Станкулова са напът да се превърна в най-актуалните тик-ток сензации. Красавиците, които демонстрират и приятелство извън телевизията, показаха една неподозирана страна от характера си. 

Гери и Никол пуснаха супер забавен клип в социалните мрежи, който накара последователите им искрено да се забавляват. Двете високи дами имат огромно чувство за хумор, което явно тепърва ще показват на почитателите си. 

 

Двете дългокраки дами са гледали клипче в Тик-Ток на висока мацка, която затваря задния капак на колата с един крак. Гери и Никол, които също се славят като жени с дълги крака, решиха, че пресъздадат сцената и да затворят и те багажника с крак. 

Уви, на живо нешата не изглеждат толкова лесни и след множество опити двете не успяват да се справят със задачата, но пък успяха да развеселят последователите си и да ги накарат да се усмихнат в това и без друго напрегнато ежедневие. 

Много популярни личности не скриха реакцията си и показаха, че се забавляват с приятелството и лудите идеи на двете красавици. Николета Лозанова, Ралица Паскалева, Гала, Венета Харизанова и Благовеста Бонбонова са само малка част от коментиращите видеото./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай