"Ще ме обеси на червата ми": Актрисата Гергана Стоянова се страхува за живота си

"Ще ме обеси на червата ми": Актрисата Гергана Стоянова се страхува за живота си

Актрисата Гергана Стоянова се появи в национален ефир и се оплака, че получава ужасни заплахи и се страхува за живота си. 

„Влюбен“ бодигард се обажда през нощта, а след това с месеци ми пише, че ще ме изкорми като риба и ще ме обеси на червата ми", заяви чаровната актриса в "Тази сутрин" и разказа подробности за психическия тормоз от непознат мъж. 

„От години водя фолклорния фестивал в Жеравна. Има охрана до сцената, когато съм там, за да не се позволява на всички да се качват. Този човек е бил охрана до сцената. Дала съм си телефона на някого от организаторите, той го е чул и го е записал. След това този човек ми звънна и поиска да говорим за „следващи стъпки“ в Жеравна“, разказа тя.

Актрисата му обяснява, че има репетиция и го кани да отиде до театър „Сълза и Смях“, за да изпият по един чай и да поговорят. Човекът пристига, но тя е се сеща кой е той.

„Той ме попита: „Как ще тръгнем?“, а аз го попитах къде смятаме да ходим. В отговор на това, той ми обясни, че вероятно и аз съм „усетила искрите, които прехвърчаха между нас“. Аз започнах да се чудя, какво става. Обясних му, че си имам приятел, както и деца“, продължи да разказва актрисата.

Мъжът се изненадал, че тя има деца, но обещал да ги гледа и тях. Гергана била категорична, че той нещо се е объркал. Човекът обаче настоявал за задълбочаване на контакта си с нея.

„Той е решил, че съм направила някакъв жест към него, когато съм му дала била по време на фестивала“, пояснява още актрисата. Срещата им приключва, но 36-годишният мъж продължава да ѝ звъни и да ѝ праща съобщения за среща. „Измисли ми дори галено име – Аги“, пояснява тя.

Историята изглежда безобидна и романтична, но младият мъж започва да притеснява Гергана Стоянова през нощта или в ранните сутрешни часове. Блокирала номера му, но той си го сменял и продължавал да ѝ звъни. Имала около 5-7 такива блокирани номера, от които мъжът ѝ звънял.

„Той работи като охрана и не знаех дали той разполага с оръжие. Ето защо подадох жалба в полицията. Извикаха го и разговаряха с него. Близо един месец се разправяхме – мен ме викаха, него го викаха. Накрая обеща, че вече няма да ми звъни. Действително спря да звъни, но продължи да ми пише съобщения“, продължава разказа си Гергана Стоянова.

Актрисата призна, че в един момент мъжът започнал да я заплашва, че „ще ме нареже“, „ще те изкормя като риба“, „ще ме обеси на червата ми“ и „ще направя нещо на децата ти“. Спирал със заплахите за около месец и изведнъж започвал отново да праща съобщения от непознати номера.

„В началото на тази година реших да потърся помощ от полицията. Искам да благодаря на Пета криминална група „Витоша“ в нашето районно. Преди два дни го извикаха да даде обяснения“. /show.blitz.bg

Коментирай