logo

Шеф Петров показа как се правят PCR тестове ВИДЕО

Шеф Петров показа как се правят PCR тестове ВИДЕО

Шеф Петров пак напомни за себе си и то с най-актуалната през последните няколко месеца тема у нас - за коронавируса и тестовете, които се правят за него.

Скандалният готвач, когото няма как да не помните от участието му във "ВИП Брадър" преди няколко години, където не престана с провокациите и заядливите коментари към почти всички съквартиранти, пусна доста любопитно клипче в профила си в социалната мрежа, над което пита: "Как се правят 11 500 PCR теста?".

Шеф Петров скочи остро на Хекимян

Шеф Петров удари дъното с тази помия, която изля върху клиентка! СНИМКА

Видеото на кулинарния гуру, разбира се, бързо предизвика интерес и натрупа лайкове, въпреки че поне на пръв поглед не показва нищо скандално./show.blitz.bg

Коментирай

Галина

Галина 22.10.2020 15:41

Май с този клип иска да каже, че има нещо гнило с изследванията. Предлагам, когато се разболее да не бъде приет в нито една болница и да се лекува сам в къщи. После да сподели преживяното с нас, да видим тогава какво ще говори.

Шеф Манаф

Шеф Манаф 23.10.2020 16:21

Този противен лайноход, друга работаняма ли. От прост кебапчия какво може да се очаква.

Показа Истината

Показа Истината 24.10.2020 5:35

Който успя да види, видя и разбра, че тази партенка я измислиха големите велики даржави, за да контролират хората по света.

Галин

Галин 24.10.2020 6:17

Абе "Галинче", ти не слушаш ли командите на умниците от Щаба? Те точно това казват, че като 'Фанеш вируса - стой си в къщи до оцеляване (ако оцелееш) и не ходи по болници!