Щерката на Гала се съблече чисто гола и обяви, че е болна от К-19 СНИМКА 18+

Щерката на Гала се съблече чисто гола и обяви, че е болна от К-19 СНИМКА 18+

Щерката на Гала е поредната жертва на коронавируса. Красивата Мари-Константин реши по доста интересен начин да съобщи за заболяването си. Тя се съблече чисто гола и обяви какво е здравословното й състояние. 

Положителният резултат за Мари идва точно на петък 13-ти и само два дни, след като майка й официално оздравя. Водещата на "На кафе" дори отпразнува с шампанско отрицателния тест.

"Нестандартно е да празнуваме оздравяване от грип, като че сме получили оная прословута вест, за презокеанския чичо и многомилионното му завещание. Ама, тва е - промениха ни се и гадостите, и радостите. Сега, чакаме @marie.konstantin да оздравее, щото тя пое щафетата; после - пак вадим бутилките. Даже бих казал ( смело и дори еретично ) - ще го отбележим в заведение. Аз и до 23:30 мога да се обезобразя”, обясни гаджето й Стефан, който също бе болен.

 

Имаше спекулации, че Мари е посяла вируса в "На кафе", където се разболяха майка й, Гергана Малкоданска и Андреа Банда. Девойката се ядоса и направи  тест за доказателство, че е здрава. Сега, обаче, наистина й се наложи да се сблъска с коварния китайски вирус и всичките му усложнения. 

От вечера Мари е под домашна карантина. Тя обаче не пада духом и дори се разсъблече, за да бори вируса с голи гърди. Първият, който хареса снимката е любимият на Мари-синът на Джуджи./show.blitz.bg