Ще изхвърчи ли Явор Бахаров от "Съни бийч" след проблемите с...

Ще изхвърчи ли Явор Бахаров от "Съни бийч" след проблемите с...

Явор Бахаров спаси участието си в новия сезон на сериала “Съни бийч”, който се снима в момента. Скандалният актьор бе на косъм да изхвърчи от продължението заради своите проблеми с правосъдието. 

Оказва се обаче, че именно те действат като допълнителна реклама на сериала и вдигат зрителския интерес към него.

Това било оценено като достатъчно силен аргумент в полза на актьора, който в крайна сметка спасил работното му място. Преди дни Явор показа снимки от аквапарк в Слънчев бряг, а в същото време колежката му Боряна Братоева публикува в социалните мрежи кадър на снимачната клапа на “Съни бийч 2”. 

Снимките на сериала вече са започнали, а Бахаров-младши, чието участие бе на кантар във втория сезон, отново работи там. Неговият герой е ключов за сценария, който пък от своя страна е готов от години.

Депресия налегна Явор Бахаров, гаджето му е... СНИМКИ

Продуцентите Иван и Андрей са готови със сценария за цели три години напред от 2018 година, когато са снимани епизодите, които се излъчват в момента по bTV.

Телевизията е била сигурна в успеха на комедията и затова поръчала три сезона наведнъж. После обаче Явор се забърка в серия конфликти със закона и от медията били категорични, че сценарият трябва да се пренапише, а малкият Бахаров да бъде изваден от него. В подкрепа на тази идея е очакването, че той може да бъде осъден ефективно. В крайна сметка обаче се оказа, че популярността на актьора не само не страда от проблемите му със закона, но и става все по-голяма.

Наскоро той заедно с колегите си от “Съни бийч” Бойко Кръстанов и Даниел Пеев – Дънди направиха представлението “Отчаяни съпрузи”, билетите, за което се продават като топъл хляб. В същото време появяванията на скандалната звезда в тв ефи редовно правят много добър рейтинг, така че в крайна сметка ролята му е била запазена, пише Уикенд.

Това е идеалният сценарий за Бахаров, който въпреки своята популярност редовно е без пари заради своите широки пръсти и проблеми с правосъдието. Снимките за сериала започнаха седмици преди Великден, а актьорите умирали от студ на снимачната площадка заради необичайно лошото време през април./show.blitz.bg
 

Коментирай

Костов

Костов 03.05.2021 19:57

Няма смисъл, от тази и подобни нея новини, не ме интересуват, достатъчно е само началото, нататък е ясно

Искам са @б@ Братоева

Искам са @б@ Братоева 04.05.2021 8:34

Явор Бявор боли ме кОр@!!!Искам да пера Братоева!!! Да я поря като риба, джакузита макузита, да сяда на шишета, дълбоко гърло... Много мръсно курве!!!

Бай Ху

Бай Ху 04.05.2021 10:12

Язе па искам да го отперем на продуцентите Иван и Андрей.

Абе

Абе 04.05.2021 10:18

Малкият Бахаров скоро ще го гледаме в театралната трупа на затвора. И там обаче има кастинги, та сигурно ще го видим и в движението Mee too.

https://kamerimoreto.eti.pw

https://kamerimoreto.eti.pw 04.05.2021 13:10

https://kamerimoreto.eti.pw

АА член

АА член 04.05.2021 14:47

На Бахаров мястото му е в АА клуба,или в НА. И колкото по-бързо стане честен пред себе си за проблема,толкова по-голям шанс има да се спаси. Аз имах този шанс преди 11 години.

АА член

АА член 04.05.2021 14:48

Бахаров,Тодор Колев,Боби Михайлов...кое е общото между тях? Алколизмът.

Спас

Спас 05.05.2021 6:13

Няма как това да бъде реклама. Изключително отблъскващ персонаж. Бездарен за разлика от брат си. Вън Явор Бахаров от българските продукции

Гого

Гого 05.05.2021 10:10

Този наркоман и алкохолик защо не е в затвора? Защо има двоен аршин за престъпниците? И брат му мутра на Божков ,слаби ,грозни артисти мафиоти. Майка им туркиня,сигурно ДПС ги крепи?

fedia

fedia 05.05.2021 15:10

Бахаров е добър актьор,радвам се че са го оставили в сериала.

Явор Бахаров

Явор Бахаров 06.05.2021 17:58

Щях да излез на от серяла. Заради моята популярност не излязох. Втори сезон няма да снимаме в друг хотел.