Шаш! Светлана стъписа Гущеров с този подарък СНИМКИ

Шаш! Светлана стъписа Гущеров с този подарък СНИМКИ

Светлана Гущерова този път направо изби рибата с това, което връчи като подарък на мъжа си Христиан Гущеров. Плеймейтката, която в момента чака второ дете от бизнесмена, стъписа всички с изненадата си.

Разбира се, идеята е била избора да е максимално оригинален и с доза закачка, разбира се. А дали й се е получило - може да се убедите от фотосите, които Гущерова сподели в профила си.

Ново 20! Бременната Светлана Гущерова ще става... ВИДЕО

Светлана втрещи всички в мрежата с 3D-гущер торта за 32-ия рожден ден на съпруга си на 12 юли, когато семейството празнува и още един празник - втората годишнина от сватбата си през 2018-та.

Изненадите за Христиан Гущеров започнали още предния ден, когато Светлана му поднесла мъжини с надпис "Обичам те". А ето какво пише плеймейтката в момент на откровение в профила си:

Изненада! Гущеров вдига сватба, булката е... СНИМКИ

"Измина още една година от безграничната и нестихваща любов. Любов, която ме промени, която ме прави силна, която ме дари с най-прекрасните и истински моменти. На 12 юли 1988 г. съдбата е поръсила сърцето ми с вълшебен прашец и е предрекла ,че ти ще бъдеш мъжа на живота и сърцето ми.

Ексклузивно! Светлана Гущерова е бременна с второ! СНИМКИ

Не спирай да бъдеш най-прекрасния и добър мъж с най-голямото и добро сърце. Ще бъда до теб и ще вървим заедно по пътя без да се спираме пред нищо. Обичам те и ти благодаря за всичко"./show.blitz.bg
 

Коментирай

ЛЕЛЕ

ЛЕЛЕ 14.07.2020 15:34

ТИ СИ ПАРИТЕ ТИ СИ ВСИЧКО

мдааа

мдааа 14.07.2020 16:47

тази е мега тъпа, освен да я ръгаш вечер като са прибреш от работа, за друго не става

Минка

Минка 14.07.2020 17:43

Като те изгони дебелака може да отидеш при друг дебелак при шопара пеевски