Шаш! Светлана Гущерова стана копие на Джулия Робъртс! СНИМКИ

Шаш! Светлана Гущерова стана копие на Джулия Робъртс! СНИМКИ

Светлана Гущерова пак обра погледите, този път в Гърция и пременена като... Джулия Робъртс от култовата филмова класика "Хубава жена".

Компания през цялото време й прави нейният добър приятел Азис, а повод за дегизировката им е желанието да посрещнат по нестандартен начин Хелоуин. И наистина успяха да направят разликата сред останалите родни популярни личности, залагащи традиционно на тежък грим и кървави имитации.

Светлана Гущерова преживя нещо ужасно във Виена СНИМКА

И така в нощта на Вси светии у нас преобладаваха вещици, зомбита, дяволи и вампири, а в същото време Светлана и Азис побъркаха за нула време социалните мрежи с изненадващите си визии и прочит на католическия празник.

Светлана Гущерова с брутална излагация, краката й предизвикаха... СНИМКА 18+

Идеята Светлана да влезе в ролята на Джулия Робъртс била на Краля на поп фолка, а щом чула, че ще влиза в кожата не на кой да е, а на голямата актриса и то в ролята й на "Хубава жена", Гущерова веднага склонила.

Азис пък нахлупил фуражка и стилен черен костюм и набързо спомогна да бъде пресъздадена съвсем реалистично една от сцените в една от най-касовите холивудски ленти.

Потрес! Светлана Гущерова с жестока забрана от мъжа си заради... Мария!

"Вдъхновени от най-романтичния филм за всички времена "Хубава жена" с участието на неповторимата Джулия Робъртс решихме за Хелоуин да ви накараме да се усмихнете и потопим в 90-те.

Най-лесно е да се нацапаме с грим, да се намажем с изкуствена кръв и да се престорим на плашещи и страшни. Не, ние не искаме това! Нашата представа за този празник е ето това: усмивки, романтика и въздишки по отминали времена".

Припомняме, че през лятото двамата нагорещиха на няколко пъти социалните мрежи с фотоси от Гърция, като стайлинга и там бе дело на Азис, така, както и във фотосесията в стил "Хубава жена"./show.blitz.bg

 

Коментирай