Шаш! Катето Евро предрече какво ще се случи с... СНИМКИ

Шаш! Катето Евро предрече какво ще се случи с... СНИМКИ

Катето Евро смая всичките си последователи с това, което написа в скорошен свой пост в социалните мрежи, а точно в този момент думите й звучат особено интригуващо предвид обстоятелствата.

Актрисата и тв водеща пише "Всичко ще се оправи! Дава ми се!" над актуален свой фотос, а под снимката тълкуванията са кое от кое по-любопитни. Разбира се, за мнозина намеците са свързани с актуалната и доста тревожна обстановка в страната и по света, свързана с коронавируса. Но други са убедени, че зад тези думи на Евро всъщност се крият проблемите в отношенията между сина му Александър Кадиев и жена му Таня.

Катето Евро става водеща на "Черешката на тортата"?

Любопитна подробност е, че един от коментарите под кадъра на Катето Евро е именно от нейната снаха Таня Тончева, която й пише: "Обич моя". Отговорът към нея е повече от красноречив: "Ти си моя обич!"

Няма да повярвате къде е Катето Евро и какво призна за снаха си СНИМКА

Припомняме, че според горещи слухове Александър Кадиев и Таня Тончева, която му роди дете преди пет години, са разделени и в момента актьорът обитава жилището на любовницата си. Дали пророческите думи на майка му обаче, ще сбъднат смисъла си, само времето ще покаже./show.blitz.bg

Коментирай

Дани

Дани 27.07.2020 11:16

Кате, вразуми го тоя мамин Сашко! Всяка следваща ще е от ден до пладне. Майката на детето му трябва да е вечна!

БАЙ СТАВРИ

БАЙ СТАВРИ 29.07.2020 0:59

ДА ГО ОТПЕРА НА МАМА