Семейна драма съсипа Юксел Кадриев, предстои му голямо падение

Семейна драма съсипа Юксел Кадриев, предстои му голямо падение

Юксел Кадриев прибира близо 6 бона на месец от bTV, но въпреки това не иска да пръска пари по скъпи квартири. Затова преди 10 години се е уредил с общинско жилище, за което плаща едва 93 лева на месец.

Смяната на властта в София обаче ще доведе до най-голямото унижение в живота на новинаря.

С решение на Апелативен съд - София Кадриев трябва да напусне до 1 месец общинското жилище, за да го отстъпи на истински нуждаещи се хора. Съдът е решил, че заплатата му е достатъчно добра, за да си позволи нормална квартира, още повече че вече дъщеря му е пълнолетна и не живее с него, пише в. "Уикенд". 

В момента Юксел живеел в почти безплатния дом с приятелката си. Само двамата се ширили в просторен апартамент в елитния столичен квартал "Борово".

За да се опита да се спаси от спиране правото му на ползване на имота, пред съдебната институция Кадриев е предоставил куп доказателства, че не се намира в цветущо положение. От данните по делото става ясно, че бащата на тв водещия - Феми Кадриев, е дошъл наскоро в столицата, тъй като е болен и има нужда от специализирано лечение. 

Юксел е представил пред съда и служебна бележка от работодателите си Би Тй Ви, която да удостовери доходите му от заплати за една календарна година назад. От нея става ясно, че за предходните 12 месеца той е получил общо сумата от 69 912 лева за длъжността си на водещ на централната новинарска емисия на медията.

Юксел бил направо бесен, че искат от него да остави квартира с месечен наем от едва 93 лева, за да се нанесе някъде, където ще му искат поне 2 бона за подобна квадратура.

Макар да печели почти по 6 бона на месец, Кадриев не бил съгласен да дава половината от тях за квартира и сметки.

Твърди се, че до момента отказвал категорично да предприеме каквито и да било мерки за изнасяне./show.blitz.bg

Коментирай

Аз която

Аз която 17.11.2023 19:53

Мръсен турчоляк, да се връща в Оряхово. Или ДПС то да му плаща. Само срича тъпака

Гошо

Гошо 18.11.2023 0:59

Шибан рязан боклук !

наглост

наглост 18.11.2023 1:09

Мангал мръсен, да връща парите за толкова години назад. Осъдете го!

Shrek

Shrek 18.11.2023 7:54

Длъжен е да заплати глоба с лихфи за предишен период, а и да лежи в пандиза!

Сиси

Сиси 19.11.2023 8:12

Този човек е абсолютно неадекватен щом не разбира какви ги върши. Като са му дали такова жилище поне е трябвало да го купи. Какво е това, защо го държат още, той изглежда няма да разбере, че с такива доходи трябва да плаща повече. Абсолютно безобразие, да го извадят със съдебен изпълнител.