Секси актьор от "Татковци" се сгоди за балерина СНИМКА

Секси актьор от "Татковци" се сгоди за балерина СНИМКА

Актьорът Павел Иванов от хитовия сериал на бТВ 'Татковци" се сгоди за дългогодишната си приятелка, а новината попари жестоко неговите върли почитателки. 

Секси таткото и гаджето му заминаха на романтичен воаяж в Рим и точно пред Фонтана ди Треви любимият актьор коленичи и попита за заветното "Да" своята любима. 

Соченият за наследник на Стефан Данаилов, що се касае до външен вид и актьорски талант, се сгоди за балерината Марина Стоилова. За никого не е тайна, че тя се занимава с латиноамерикански и стандартни танци още от ранна детска възраст като състезател. 

Учила е класически балет в НУМТИ "Добри Петков", гр. Пловдив. През 2006г. е приета в Национално училище за танцово изкуство гр.София със специалност „Класически балет“, където завършва средно специално образование в класа на Мариана Денева.

От 2011 г. е част от трупата на Национален музикален театър “Стефан Македонски”, участва в целия репертоар на театъра. Завършва бакалавър и магистър „Балетна педагогика“ в НМА”Панчо Владигеров”.

Павел Иванов пък е добре познат с пиесите си в Народния театър и е ученик на Стефан Данаилов, а със сериала "Татковци" набира все по-голяма популярност най-вече сред нежния пол./show.blitz.bg


 

Коментирай