Шеф Манчев и новата му изгора се оказаха чалга маниаци СНИМКА

Шеф Манчев и новата му изгора се оказаха чалга маниаци СНИМКА

Вероятно много ще се изненадате да разберете, че кулинарният гуру шеф Иван Манчев и новата му изгора Ива Бека се забавляват в чалга дискотека. 

Двамата се появиха наскоро в столично заведение, за да отпразнуват с кръшни танци имените си дни и трудно останаха незабелязани от присъстващите.

Шеф Манчев се видя в чудо, новата му жена му отказа да... СНИМКА

Любопитна подробност е, че звездната двойка бе избрала еднакъв дрескод - в черно, какъвто бе и избора на поп фолк дивата на вечерта - Анелия. Дали е случайно или не, можем само да гадаем.

Известно е, че Анелия и Ива са близки приятелки и дори често споделят семейни празници заедно, така че спокойно можем да предположим, че идеята да са със сходни тоалети, никак не е случаен.

Жесток скандал в дома на шеф Манчев! СНИМКИ

Факт е също, че откакто е с блондинката шеф Иван Манчев сякаш е чисто нов човек и както е видно - с доста бурен нощен живот. Припомняме, че готвачът първо се разведе с Марина Манчева, с която имат две деца, заради тогавашната си приятелка Цветомила, от която пък има син Александър. Само 4 месеца по-късно двамата се разделиха. И на хоризонта се появи Ива Бека, с която поне засега изглеждат лика прилика./show.blitz.bg

 

Коментирай

Боби

Боби 12.01.2022 16:21

Само на мен ли ми прилича малко на травестит,тая мома!??

Ами,

Ами, 12.01.2022 17:23

И много им личи.Манчо мащерката крие плешивина под мазния каскет,а изгората му с визия точно като застаряла чалгарка.