Сашо Кадиев обиди жестоко Деси в ефир, докато получава... ВИДЕО

Сашо Кадиев обиди жестоко Деси в ефир, докато получава... ВИДЕО

Сашо Кадиев пак се прояви в ефир по начин, който му навлече сериозна критика в социалните мрежи, а и не само в тях. Тв водещият със сигурност е предизвикал изумление и в зрителите пред малките екрани с нескопосаната си реплика към екранната си партньорка.

Чаровната Деси Стоянова бе избрана за Модна икона от Академията за мода, а вместо да я поздрави, както се очаква, актьорът реши да прояви "оригиналност", определяйки я в ефир като "жена на средна възраст". Липсата на такт подразни мнозина!

Заляха с подигравки Сашо Кадиев заради тази СНИМКА

На свой ред Деси, която през годините на партньорство с Кадиев, е свикнала на какви ли не гафове и изцепки в ефир, не отрази почти по никакъв начин реприката, макар със сигурност вътрешно да се е подразнила от чутото.

Деси Стоянова не издържа и избяга в... СНИМКА

Брюнетката запази усмивката си непокътната и предпочете да отправи специални благодарности на стилистката Антония Йорданова - за таланта, класата и професионализма, на които разчита вече 10 години./show.blitz.bg

Коментирай

ХАРИ

ХАРИ 01.05.2022 11:21

АКО НЕ БЕШЕ САШО ДА Я РАЗЧУПИ ТАЗИ ПЛОСКА СИ СКУЧНА СКУМРИЯ,ПРЕДАВАНЕТО НЯМАШЕ ДА ИМА ГОЛЯМ РЕЙТИНГ.

Мая

Мая 01.05.2022 11:38

Браво Хари!Добре, че го каза! Адмирации за Сашо! Неподправен и истински!

Мая (ама друга)

Мая (ама друга) 01.05.2022 23:23

Наистина Сашо Кадиев беше супер нетактичен в случая. Или пък някакъв недоразбран майтап?

Сашо е супер

Сашо е супер 01.05.2022 23:49

То това предаване се гледа заради Сашо. Тази лелка е изключително досадна, а става все по-нелепа, когато се опитва да е млада, слаба и красива след 40... Тия награди ги дават под път и над път, голяма работа!