logo

Сашо Кадиев на калъп с любовница!

Сашо Кадиев на калъп с любовница!

Вече няма никакво съмнение – Сашо Кадиев си има любовница! Подозренията, че 37-годишният водещ на „Преди обед”  не живее с Таня - майката на дъщеря си Катерина, а дели постеля с друга жена, бяха потвърдени през седмицата от папараците нa Уикенд. 

Те засякоха сина на Катето Евро да се натиска с новата си изгора на улицата. Двамата не криеха чувствата си – държаха се за ръце, прегръщаха се нежно и се целуваха по вратовете, устите и бузите.  

Със същата млада жена Кадиев беше заснет и миналата пролет в градината на ресторант в Южния парк, но интимностите им бяха доста по-деликатни. Тогава някой можеше да си помисли, че са просто приятели, излезли заедно на заведение.Девойката, покорила сърцето на Сашо, е стройна брюнетка с дълга коса, а той е по-нисък от нея. Разликата в ръста им е причината напоследък водещият да ходи само с маратонки с висока платформа – те го повдигат с няколко сантиметра.

Онзи ден Кадиев изскочи почти на бегом след ефир на паркинга на Би Ти Ви и докато вървеше към червената си мазда, телефонира на приятелката си. „Идвам”, осведоми любимата си той, метна се на возилото и го подкара към „Манастирски ливади”. Именно в този столичен квартал донжуанът от Кокаляне е свил гнездо с дългокраката си фаворитка. Двамата обитават апартамент в нова кооперация.

Когато маздата на Сашо заби спирачки пред блока, от входа излезе да го посрещне любовницата, пременена в дълго до коленете сребристо яке. Щом я зърна, Кадиев направо засия. После й се хвърли и започна да я прегръща и целува. Накрая хванати за ръце, „гълъбчетата” се отправиха пеш към близкия магазин за хранителни стоки.


Че екранният партньор на Деси Стоянова и майката на дъщеря му са в конфликт, се знае отдавна, но самият той дълго и упорито отричаше да има семейни проблеми. „С Танчето сме заедно, всичко е наред!”, казваше звездата на „Преди обед”. По-късно обаче свали гарда и в интервю спомена, че не гледа на жена си като на любовта на живота си. А когато веднъж Мартин Карбовски го избъзика в директен ефир със слуха за метресата му, не направи коментар, а просто се изчерви като добре узрял домат.  

Според източници на „Уикенд”, Катето Евро е категорично против новата сърдечна тръпка на сина си. Актрисата ветеранка е много привързана към снаха си Таня, а и не иска живее разделена от 6-годишната си внучка. Кинозвездата се надява страстта на Сашо към брюнетката да угасне и той да отново да се събере с жена си. Кадиев обаче очевидно здраво е хлътнал и по всяка вероятност ще направи стъпки към узаконяване на връзката си с любовницата./show.blitz.bg

Коментирай

кукуруку

кукуруку 21.02.2021 13:02

От кога да се целуваш на улицата значи,че си хванат на калъп.Да не би да са се клатели на улицата,а да мълчите. Или калъпа му е много мъничък и не сте го видели.

........па

........па 21.02.2021 15:41

Тези тъпотии интересуват само майка му.Никой друг.Пожелавам на Таня един горещ мачо,след този мамин инфантил.

Бибо

Бибо 22.02.2021 13:20

Нито ще я чета статията нито ме интересува живота на безлични лигльовци и лигли. И докога БТВ ще си сваля рейтинга с такива посредствени и лигави водещи като "талантливият" артист и водещ ??

Бибо

Бибо 22.02.2021 13:23

Нито ще я чета статията нито ме интересува живота на безлични лигльовци и лигли. И докога БТВ ще си сваля рейтинга с такива посредствени и лигави водещи като "талантливият" артист и водещ ??

Хаха

Хаха 22.02.2021 20:47

Каква любовница може да има това дебилче?

ПУРКО 124

ПУРКО 124 23.02.2021 2:22

САШО КАДИЕВ-КЬОПАВ ЖЕНКАР, МАСТУРБАНТ С ГОЛЕМ ЗАПЕК! МАМИНОТО ЧЕКИДЖИЙЧЕ!

кур мама

кур мама 23.02.2021 3:20

И кво от тва. На некой стана ли му кура?

Яшар

Яшар 23.02.2021 5:01

Браво на Сашо.

Мончо

Мончо 23.02.2021 9:06

Ами как няма да се радва това грозилище.Най-сетне се е намерила друга жена освен Таня да му обърне внимание на този дебил.

Alex

Alex 23.02.2021 9:27

Просто не разбирам какво ни занимавате с този палячо?!Започна се,че майка ми го нагласила в телевизията,миналата година го мернали с днешното гадже,изобщо стана известна личност,благодарение на клюките,които се разпространяват по-бързо и от короната...

Един от селото

Един от селото 23.02.2021 10:03

Ми то тогава и аз мога да ги шибам и двамата на улицата.

http://kameridimitrovgrad.eti.pw

http://kameridimitrovgrad.eti.pw 23.02.2021 12:53

http://kameridimitrovgrad.eti.pw

Смях

Смях 24.02.2021 0:34

Жалко подобие на мъж