Сами Хосни стана баща, Мила разкри през какви мъки е минала СНИМКИ

Сами Хосни стана баща, Мила разкри през какви мъки е минала СНИМКИ

Сами Хосни от "Фермата" и Мила от "Сървайвър" станаха родители, а щастливата новина научаваме от профилите им в социалните мрежи. Двамата вече са щастливи родители на момченце.

"Малкото Мишле се роди на 1.11.2022 в 13:03, 4,025 кг. Какво повече да искам от живота", пише с вълнение Мила, а под поста й заваляха честитки и пожелания за бързо възстановяване.

Сами от "Фермата" и Мила от "Сървайвър" чакат бебе СНИМКА

Оказа се, че раждането не е минало точно така, както е очаквала младата майка. "Благодаря на всички, които ми пишат, за да ми дадат съвети как да предизвикам контракции и раждане, но абсолютно нищо не помага в моя случай, така че просто вливаме окситоцин още три часа и ако няма никакво развитие, вероятно ще е секцио. Не ми се иска, изобщо, но просто абсолютно нищо не помага", това споделя Мила три часа преди да роди на стори от болницата в профила си.

От споделеното в последващо стори от Мила, разбираме, че вливанията не са дали очаквания резултат и се е наложило да влезе за секцио. "И след многобройни опити за различни техники, просто не става, така че влизам в секцио след малко, чакаме Сами. Хайде, Самчо, чакам те, чакам те, чакам те, любов моя", споделя с усмивка тя.

Както става ясно, таткото е присъствал през цялото време на раждането на сина си. "Много съм щастлива, всичко е наред, много благодаря на всички. Много яка емоция! Баси кефа! Май съм майка вече...", казва с усмивка Мила.

Младите родители Сами и Мила, които са двойка от години, вероятно вече се замислят и за друга важна крачка в живота си, а именно - сватбата, за която обаче, поне засега не дават никакви индикации./show.blitz.bg

Коментирай

Joro878799

Joro878799 02.11.2022 11:54

КУРВА БЪЛГАРКАТА Е ВАЙ ГОЛЯМАТА КУРВА РАЖДАТ НА МЮСЮЛМАНИ ТУРЦИ ЦИГОЙНЯ АРМЕНЦИ НЕГРИ НО НЕ И ОТ БЪЛГАРИ ПОСЛЕ ЗАЩО ИМАМЕ ДЕМОГРАФСКА КРИЗА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗСЕЛВАТ ТАКИВА КУРВИ С ТЕХНИТЕ КОПЕЛЕТА ТРЯБВА ДА ИМА ЗАБРАНА НАЩЕ КУРВИ ДА ИМАТ ВРЪЗКА С НЕБЪЛГАРИН ПЪК КАМО ЛИ ДЕЦА

Golyu

Golyu 02.11.2022 16:20

Жорка,много пяна има около устата ти, ще се задавиш, ами след като вие не ставате за клецачка, нормално е жените да търсят някой, който да им разцъфти "цветята"!

Gavan4o

Gavan4o 02.11.2022 23:04

Da I'm e jivo I zdravo.