Ромина Тасевска прикована на болнично легло! Лекарите й съобщиха, че... СНИМКА

Ромина Тасевска прикована на болнично легло! Лекарите й съобщиха, че... СНИМКА

Съпругата на футболиста Дарко Тасевски - красивата Ромина, е в болница. На бившата Мис България й правят множество изследвания, след което самата тя оповести диагнозата си. 

Самата Ромина е изненадана и шокирана от резултатите. И само навременната диагностика я измъква от по-голяма каша. 

"Дълги години се чувствах изтощена, уморена и трудно задържах концентрацията си, но го отдавах на умората- три деца, собствен бизнес, учене + перфекционизмът, който ме гони.  Когато нещата започнаха да излизат извън контрол и от сутринта започваше моята борба с деня, реших да се консултирам с лекар", пише родната красавица. 

Оказва се, че нещата не са никак прости. "След множество изследвания ме диагностицираха с желязодефицитна анемия- анемия, предизвикана от недостатъчно количество на желязото в организма. Всичките ми железни депа са напълно празни. Ето защо, за да ме стабилизират и върнат към нормалния ритъм, в момента съм на парентерална желязна терапия и очаквам състоянието ми да се подобри още днес", пише Ромина от болничното легло, към което е прикована. 

И съветва: "Не подценявайте сигналите на вашето тяло, защото аз дълго време го правех и дълго време се чувствах зле. А нещата са могли да се оправят много по-рано и да си спестя много усилия. Погрижете се за себе си преди всичко останало"./show.blitz.bg

Коментирай

Хаахааа

Хаахааа 16.10.2020 14:00

Множество изследвания..., вземане на кръв. Освен железните депа, май и други депа са празни.

Tea

Tea 16.10.2020 22:31

Мило невежо момиче, Железните депа на всички са олекотени, за да може новото ни ДНК да се приспособи към новите енергии и вибрации. От това е умората. Махай се бързо от болницата и лекарските диагнози, докато не са те повредили....

Следващите

Следващите 17.10.2020 18:27

Следващите протести ще се казват "Гладни комунисти 1" 2,3,4,5 и т.н.

intercolekt@mail.bg

[email protected] 17.11.2022 22:15

Искам да попитам г-жа Патрашкова-защо си е направила толкова профили във Фейсбук а не реагира от нито един. Това са сомо за реклама ли?

intercolekt@mail.bg

[email protected] 17.11.2022 22:16

Искам да попитам г-жа Патрашкова-защо си е направила толкова профили във Фейсбук а не реагира от нито един. Това са сомо за реклама ли?