Родна миска бе жестоко посечена от КАТ СНИМКА

Родна миска бе жестоко посечена от КАТ СНИМКА

Носителката на титлата “Мисис България” Валери Стефанова получи глоби от КАТ на стойност 1800 лв. Всичките наказания на красавицата са за превишена скорост.

Брюнетката сподели с последователите си в мрежата снимка на получените актове и написа сама за себе си: „Така става, като обичам бързите скорости“.

Пред екип на “Телеграф” хубавицата поясни: “Случва ми се за първи път да получавам такива наказания“. Тя разказа, че става дума за превишена скорост само със 30 км в час и дори е изненадана как е възможно за толкова малко глобите да са толкова солени. Следващия път определено ще бъда по- внимателна“, обеща още тя.

Разрешената скорост в града на по- големите улици е около 40-50 км в час, което по проста сметка означава, че миската се е движила с около 80 км в центъра на София.

Красавицата отскоро управлява нов спортен автомобил, под капака на който се крият 600 конски сили. Явно любовта към бензина и бързата скорост си оказва влиянието и, без да усети, на няколко пъти е преминала разрешената скорост. Валери и друг път споделяла за страстта си към бързите коли. Любопитен факт е, че половинката на Стефанова е рали пилот на Ферари, а тя го е придружавала на не едно автомобилно състезание./show.blitz.bg

 

Коментирай

ПОРНО

ПОРНО 13.05.2023 11:29

МУРВА

Макс

Макс 13.05.2023 19:46

Рали пилот на Ферари?! Какъв е този оксиморон?

Голди

Голди 14.05.2023 0:34

Това нещо превишавало скоростта ? Мамма миа !