Резил: Полуголата Ивка Бейбе се пусна от Тайланд с... мустаци СНИМКИ 18+

Резил: Полуголата Ивка Бейбе се пусна от Тайланд с... мустаци СНИМКИ 18+

Скандалната инфлуенсърка Ива Иванова, която стана известна във виртуалното пространство с прякора Ивка Бейбе, скандализира всички с нескопосано поставен силикон в пазвата, но отскоро приковава вниманието и с друго.

И не само го приковава, но и предизвика невиждана хейт вълна към себе си за отрицателно време. Въпреки че на актуалните си кадри в социалните мрежи тя демонстрира стегнато тяло, нещо друго накара последователите й да онемеят. Мустаците!

Ивка Бейбе скандализира със секс признание, заговори за топки и... ВИДЕО

В момента Ивка Бейбе събира естествен витамин Д на остров Пукет в Тайланд и се старае всячески да пръска сексапили и провокации. Но явно е пропуснала да изчисти добре мустака си и той е твърде видим, за да не провокира вълна от реакции.

Както е достатъчно добре видно и от кадрите на инфлуенсърката, мустаците й са бая наболи над горната устна, но Ивка явно няма нищо против да се показва в този вид. Още повече, че наскоро тя сама призна, че от малка има сериозно окосмяване по лицето и редовно ходи на козметик. Е, в този случай май е пропуснала посещението и ще си понесе всевъзможните вербални последствия и подигравки.

"Там е пълно с травестити и ти реши да се слееш с тях ли?!", "Не се притеснявай от мустака – все пак там повечето жени са с адамова ябълка", "Имаш трета вежда под носа", гласят само малка част от реакциите в мрежата под фотосите й./show.blitz.bg