Рая се върна при Явор Бахаров, но му постави условие да....СНИМКА

Рая се върна при Явор Бахаров, но му постави условие да....СНИМКА

Актрисата Рая Пеева, която се изявява и като репортер в "Преди обед", се опита с всички сили да се отскубне от гаджето си Явор Бахаров. И успя, но за кратко! Двамата са пак заедно и изглежда любовта им е по-силна от всичко друго. 

Хванатият да шофира пил и дрогиран актьор отърва затвора и успя да си върне жената. Някак при него нещата се разминават на косъм и винаги накрая получава всичко, което иска. 

В момента той обикаля страната с колегите си, с които играе в постановката "Отчаяни съпрузи". След представлението във Варна на 12 юли той отпразнува рождения си ден. Малкият брат на Захари стана на 36 години в компанията на гаджето си, която преди дни отказа да коментира връзката им.

Все пак публикува тяхна обща снимка, с което категорично заяви, че отново са заедно. Техни познати издадоха пред БЛИЦ, че Явор системно тормозел хубавата Рая и затова му била шута. Била толкова влюбена, че накрая му простила и решили да си дадат още един шанс. За момента Явор полага усилия да се промени и да не бъде гаден с жената до себе си, тъй като това било условието на Пеева./show.blitz.bg


 

Коментирай

свето

свето 13.07.2021 18:03

Някои хора просто обичат да страдат и това е ! Дано Явор се промени, но както казала Айшето на Асан... А дано ама надали :)

Виктор

Виктор 19.07.2021 8:35

Заради тоя дрогиран педал, трябва и двамата да бъдат бити и ебани. Защото той се отърва от ебането в затвора. Трябва да има възмездиде за тоя буклук.