Ралица Паскалева избяга от вирусите на морето

Ралица Паскалева избяга от вирусите на морето

Ралица Паскалева стегна набързо куфарите и избяга на морето, за да се предпази от грипната епидемия в столицата. Компания на чаровната актриса, разбира се, правеха половинката й Теди Салпаров, малкият им син Максим, който е вече на половин годинка, както и големият син на волейболиста от първия му брак - Георги.

Щастливото семейство избра Несебър, за да се предпази от вирусите и има намерение да остане там поне няколко дни. "Следобедна разходка в стария Несебър с двете синеоки момчета", е написала красавицата в социалната мрежа, а думите й логично предизвикаха вълна от одобрителни коментари.

Ралица, чиято популярност набъбна сериозно след участието й в култовия сериал "Откраднат живот", неведнъж е признавала, че именно благодарение на тази своя роля е успяла за кратко да се запознае с много и различни специфики в медицината, поради което е станала и далеч по-внимателна в реалния си живот.

Любопитна подробност е, че по време на импровизираните снимки, които Ралица и Теодор си правят в Стария град на Несебър, прегърнали малкия си син Максим, големият Жоро е попивал всяка буква на литературното произведение "Илиада" от Омир. Факт, който самата актриса издаде, след което добави, че освен книгата, другото, от което едва се откъсва близо 11-годишното момче, това е компютърната игра  PlayStation./show.blitz.bg

Коментирай