Ралица Паскалева пак показа бебето, но този път е... СНИМКИ

Ралица Паскалева пак показа бебето, но този път е... СНИМКИ

Ралица Паскалева не може да се нарадва на второто си дете, на което всъщност цялото семейство се радва много, най-вече братчето му Максим. Първата снимка на бебока, който се роди на 5 октомври тази година, бе именно с братчето му.

Кадърът очаквано умили социалните мрежи, но ето, че актрисата показа и нова порция, които още повече ще приковат вниманието. На фотосите тя отново е в компанията на първородния си син, а по-мъничкият е облекла в пухкав гащеризон.

Ралица Паскалева показа бебето и умили мрежата ПЪРВА СНИМКА

Ралица очевидно е семейно някъде на хубав въздух и зеленина, и се радва активно на бебето си. Не издава къде точно се намират, но е повече от видимо, че щастието е навсякъде около тях.

Второто дете на Ралица и Теди Салпаров бе на път още по време на участието на актрисата в шоуто "Като две капки вода", където тя, заедно с колегата си и добър приятел Димо Алексиев, сътвориха истински музикален и актьорски фурор на сцената. Ралица все излизаше с широки дрехи, които да прикриват формите й.

Припомняме, че двамата с волейболиста Теодор Салпаров станаха родители за първи път през 2018 г., когато се роди синът им Максим./show.blitz.bg