Ралица Паскалева наду пазвата със силикон

Ралица Паскалева наду пазвата със силикон

Актрисата Ралица Паскалева е пъхнала няколко кубика импланти в скромния си бюст. Половинката на волейболиста Теодор Салпаров е с видимо набъбнала гръд, пише „Уикенд”.

Д-р Галя Стилиянова от „Откраднат живот” се е тунинговала преди около година. Красавицата е сложила възможно най-малките импланти, за да седят естествено на фигурата й, а не като силиконови топки.

Участничката от тазгодишния сезон на „Като две капки вода” почти не носи дрехи с деколтета, а винаги залага не разголени одежди. Именно заради това новите й гърди са останали незабелязани в продължение на повече от година. Красавицата стана майка на малкия Максим през 2018 г.

Тя е легнала на операционната маса няколко години след като даде живот на сина си. Паскалева решила да се подплати със силикон, защото гърдите й съвсем изчезнали след като кърмила малкия Макс. Актрисата, която успя да опитоми плейбоя Теодор Салпаров, изгря в сериалите „Столичани в повече” и „Откраднат живот”, зрителите я познават още като водеща на предаването „Игри на волята”, а сега я гледаме и в шоуто „Като две капки вода”, където отново си партнира с колегата си Димо Алексиев.

 

Екранната д-р Стилянова от „Откраднат живот” си е сложила възможно най-малките кубици силикон и гърдите й стоя доста естествено. От снимките й в социалната мрежа има само една, където леко си личи, че има импланти в бюста, защото преди е била доста плоска. В един от епизодите на „Капките” също леко си личаха гърдите й, когато двамата с Димо влязоха в образа на дует „Ритон”. Тогава Паскалева за първи път бе с рокля с обемно деколте.
 

Ралица Паскалева се залюби с Теодор Салпаров през лятото на 2017 г. За кратко време двамата станаха много близки и дори си направиха бебе. Волейболистът все още не е предложил брак на актрисата, а феновете на двойката с нетърпение чакат сватба между двамата. Салпаров и Паскалева имат само едно общо дете, а волейболистът вече има един син Георги. Той е от бившата му съпруга Бойка./show.blitz.bg

 

Коментирай

абе,

абе, 26.03.2023 11:24

То вие жълтурковците само в деколтетата и задните части се заглеждате,та и само това отразявате.Иначе ето това е пример за успешна интервенция, да стои ненатрапчиво и естествено.И да не се натрапва вулгарно като при труженичките.

Митко Манафов

Митко Манафов 26.03.2023 18:10

А гости в задния двор девойката приема ли?!

Да да

Да да 26.03.2023 18:18

Само, че никак не стои естествено! Не са и ги издокарали, като топки са.

Ралица Паскалева е пъхнала, а

Ралица Паскалева е пъхнала, а 26.03.2023 20:04

онзи дребен нещастник от волейбола, който скачаше разкрачен върху членовете на снажните български юнаци от националния отбор, при всяка взета точка. Всички обратни се радваха на разтворения му задник, прозиращ през гащетата му. А Ралица е гнусна друсла. Гълта на всеки.

абе,

абе, 26.03.2023 20:46

изблизах красива козичка на село, но един козар неочаквано ме разтвори без мас, защо така? Нима, не съм хубав, като Христо от ДА бе? И аз имам сърбящи глисти, като него. Но, не трябва да съм брадясал. Така ми казаха козарите.

джи

джи 26.03.2023 21:59

Покажи цицките Ралеее... не ги криии... маймункее мръснааа

мИНЧО

мИНЧО 26.03.2023 23:37

Дай да ги видим тия цици да преценим

бай велко

бай велко 27.03.2023 0:13

ако ми даде да ги захапя цена няма

Поредната

Поредната 28.03.2023 9:07

куч.ка. Отврат.