Радина Кърджилова спря алкохола, чака второ дете

Радина Кърджилова спря алкохола, чака второ дете

Радина Кърджилова май очаква второ дете. Половинката на Деян Донков подозрително се е закръглила само за месец и се говори, че причина за това не е в безконтролно ядене по време на пандемията.

Напротив – актрисата се храни разумно и не спира да тренира, но въпреки това килограмите ѝ се увеличават. Според информация на „Уикенд” може би най-после се е сбъднала мечтата ѝ отново да забременее.

Артистичната двойка Радина Кърджилова и Деян Донков никога не е крила, че се надява да има второ дете. Синът им Христо се роди преди близо 4 години, а Деян има и по-голям син от колежката си Анастасия Ингилизова, която е първа приятелка на Радина.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova) on

Двамата често помагат и в отглеждането на второто дете на Ася – синът ѝ Коко, плод на вече прекратена връзка с актьора Христо Петков. В резултат на това Кърджилова и Донков са свикнали да живеят в пълна къща и детската глъч им носи само радост. Ето защо от момента, в който се роди малкият Христо, си пожелават още едно бебе.

Щастливото събитие вероятно скоро ще се случи в дома им, а знак за това са последните снимки на Радина. От тях се вижда, че тя е качила доста килограми – нещо, което не е в стила ѝ, освен когато има сериозно основание за това като например бременност. Лицето на актрисата се е заоблило, след като съвсем доскоро скулите ѝ стърчаха под кожата.

Тя е придобила особено изражение – особено нежно и ласкаво, както става с почти всички дами в трепетно очакване на рожба. Гърдите ѝ, които в обичайното си състояние са почти като на момче, напоследък също са наедрели, като плоската пазва е отстъпила място на заоблени женствени форми. Това обикновено е първият знак, който издава бременността на една жена.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova) on

Допълнително доказателство е и снимка, с която Кърджилова поздрави за Гергьовден своите последователи в социалните мрежи. Кадърът я показва по време на празничния обяд, на който тя пие вода в чаша със столче, в каквато от други снимки става ясно, че преди е наливала вино. Фактът, че е обърнала гръб на доскоро задължителното си празнично питие, показва, че състоянието ѝ не позволява консумация на алкохол и може би е бременна.

Радина роди първото си дете на 23 юни 2016 г. Денят съвпадна с премиерата на дебютния спектакъл, в който щастливият татко Деян се изявява не само като актьор, но и като режисьор – „В очакване на Годо” от Самюъл Бекет. Младата майка игра своите представления до последния възможен момент преди раждането.

Сега ситуацията е съвсем различна заради извънредните мерки по време на пандемия от Ковид-19. Деян и Радина нямат никакви работни ангажименти и от сутрин до вечер се чудят какво да правят. Актрисата започна да ниже бижута от мъниста и да ги продава, закърпвайки по този начин изтънелия семеен бюджет. Това обаче не може да запълни изцяло времето ѝ. Нищо чудно с Деян да уплътняват дните и нощите си с любов, а резултатът от това да е поредното дете във веселото им семейство./show.blitz.bg

Коментирай

http://kamerimoreto.eti.pw

http://kamerimoreto.eti.pw 17.05.2020 13:48

http://kamerimoreto.eti.pw