Рачков заговори за тарифи и попари жестоко Маги Халваджиян СНИМКА

Рачков заговори за тарифи и попари жестоко Маги Халваджиян СНИМКА

Шегите на Рачков май нямат край, дори и на въдичката да трябва да се хване не кой да е, а шефът му в "Като две капки вода" и редица други продукции - продуцентът Маги Халваджиян.

Актьорът и тв водещ наскоро си направи бая дебелашка шега с него и то пред всички, а последствията не закъсняха. Ще се хванете за главата след прочита на следващите редове.

Рачков звънна на Маги неочаквано по телефона, по време на гостуването си в подкаста на Тото от "СкандаУ" и му каза такива неща, че направо не е за вярване.

Рачков удари десятката, цял месец е на морето и не е дал нито лев

"Номера му го знам наизуст! Искам да го дам на всички! Записвайте", пошегува се Рачков. Вместо да съобщи телефона на Халваджиян обаче, той направо му звънна.

Рачков хвърли бомбата: Истина е новината, стиснахме си ръцете за многомилионен договор!

"Трябват ми 40 лв. назаем", заяви комикът на Халваджиян, който първо се смълча, вероятно стаписан от чутото, след което обаче, явно схванал шегата, отвърна, смеейки се: "Имаш ги"./show.blitz.bg

Коментирай

Зрител

Зрител 16.07.2023 9:29

Какви глупости пишете бе безмозъчни?!!За к’ви тарифи ,какво попарване,к’ви глупости??!!!Майтапят си се хората,вие преиначавате и съчинявате страшни идиотщини!!!!

Портокалчо

Портокалчо 25.08.2023 14:41

Толкова изпростяхме.. че още търпим ..Рачков . абсолютен гнусар!