Рачков стартира грандиозно, но в мрежата го попариха СНИМКИ

Рачков стартира грандиозно, но в мрежата го попариха СНИМКИ

"Забраненото шоу на Рачков" започна с грандиозен цирков спектакъл, а предаването се превърна в истинска циркова арена, наречена "Цирк дьо Рачкей".

Рачков се завърна на бял кон и тепърва ще показва на какво е способен. За това загатна ден преди старта и продуцентът Джуди Халваджиян, а думите му, че ще има много повече смях и музика, се оправдаха отвсякъде.

Анита и Рачков се разделят, защото... СНИМКИ

На сцената до Рачков излязоха прочутата циркова фамилия Балкански, които бяха и специални гости на тв водещия. Очаквано легендарното семейство остави публиката без дъх с изпълнението си на кънки. Велизара Балканска, жената-каучук Сирма Добрева, Софи Такиева, Дани Белев и Люис показаха невероятните си артистични възможности, а 12 саби, забити в сандък с човек, опасно влизане в миниатюрен сейф, баланс с чинии, въртене на над 30 обръча и супер смешен клоун, бяха само част от изумителните номера.

Няма да повярвате кого избра Маги Халваджиян да рекламира Рачков СНИМКА

Освен за световните успехи, акад. Александър Балкански сподели с Димитър Рачков шокиращи разкази за срещата с Папа Йоан Павел II и неговата лична история, свързана с българската следа в атентата срещу папата, която коства на артиста 183 дни в следствието на Софийския затвор. Но след всяка неприятна ситуация идва и щастлива развръзка. Такъв е случаят с най-тежкия му инцидент, след който смята, че е оцелял само благодарение на протегнатата ръка от Господ. 

Черешката на тортата бе специалното нововъведение този сезон "Лудата стая", в която Рачков, заедно с актьорите Албена Михова и Борислав Захариев, познат като още като Боби Турбото, разсмяха феновете със забавен скеч, докато цялата стая се движеше под краката им.

За музикалните изпълнения в студиото се погрижи Рафи и музикантите от бенда "Найс Ту Митю", там бяха и танцьорите от "Funky Monkeys", като освен тях, на сцената се появи и певицата Християна Лоизу, както и специалната изненада – поп фолк дивата Мария.

Рачков корабокрушира край София СНИМКИ

Въпреки бляскавия старт на шоуто, в социалните мрежи след края му можеха да се видят различни коментари.

"Няма по-добър комедиен актьор от Димитър Рачков.Умее да води шоуто, което е по сценарии. Много хубав старт на сезона. Цирк Балкански-артисти седмо поколение. Прекрасни актьори, изпълнители участвали с душа и сърце. Рачков ми пълни душата, това му е дадено от Господ", гласи един от тях. А в друг мнението е пълна противоположност:

"По-добре да превключа на друга програма, отколкото да гледам стари муцуни и да слушам смеха на Рачков, който е и дразнещ. Предпочитам "Гласът на България". Много хубаво беше тази вечер"./show.blitz.bg

Коментирай

Красимир

Красимир 13.09.2021 10:50

Браво на фамилия Балкански! Другите бяха посредствени. Рачков най-добре щеше да е клоуна...

Лора

Лора 13.09.2021 12:26

Голяма излагация беше началото на Рачков! Пълна простотия!

Вера

Вера 13.09.2021 12:28

Този лигав Рачков крайно време да се махне от екрана,че много дразни и взема време на някое смислено предаване!

Яна

Яна 13.09.2021 16:01

Не,го гледам ! Но ,този с неговото лигаво,инфантилно държание отблъсква, много простотии в неговия езиков речник ! Продуцента, може да продължава да хвърля ,пари на Вятъра !

Трагичен

Трагичен 13.09.2021 16:10

Рачкооооф за нищо не става!

ФСБ

ФСБ 13.09.2021 16:18

Рачо отдавна е безинтересен, не го ли разбрахте. Гледаме си Х фактор.....нивото му е много високо

Колю

Колю 13.09.2021 16:20

Янче, с тези запетаи направо ми разказа играта!

Rumen

Rumen 13.09.2021 16:29

Много много тъпо.да не повярва човек,как може да е толкова тъпо

така си е

така си е 13.09.2021 17:14

Да бе,тази Яна ме уби с тези запетайки,слага ги където й падне.Има още един като нея,но той е още по-зле. Колкото до Рачков-обещават в рекламите,че щели сме да се заливаме от смях. Дори не се и усмихвах. Едва ли би го направила и една костенурка.

987

987 14.09.2021 11:41

Фамилия Халваджан се опитва да го наместят някъде- приятел в нужда се познава!

Николай

Николай 15.09.2021 9:38

Много слабо беше! Сценаристите са изчерпани от към идеи!