Рачков съсипа Халваджиян с тази СНИМКА: Ако ти напусна фирмата, виж какво ще правиш

Рачков съсипа Халваджиян с тази СНИМКА: Ако ти напусна фирмата, виж какво ще правиш

Актьорът и тв водещ Димитър Рачков съсипа продуцента Магърдич Халваджиян със скандална снимка и думите, които е написал под нея. 

 „Маги, ако ти напусна фирмата… виж какво ще правиш след 2 месеца“, е написал Рачков под скандалния фотос, изтъквайки колко е важен той за продукциите на арменския продуцент. 

Рачков качи снимка на лице, което прилича на продуцента, но е видимо по-стар. Човекът от кадъра разнася хляб из селата и Рачков реши да се пошегува с шефа си. 

 

някои от феновете посрещнаха шегата с широка усмивка, но имаше и такива, които запознаха да се заяждат с Рачков, че ако не е бил Маги Халваджиян никой нямаше да чуе за Димитър Рачков. 

Не можем да отречем, че мъжът от снимката е като близнак на продуцента и шегата на Рачков този път е доста сполучлива. Остава загадка от къде се е сдобил със снимката и дали халваджиян ще прояви интерес да се запознае със своя двойник./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ками

Ками 10.06.2023 12:13

Този човек е роднина на великия Петър Слабаков и съвсем доброволно и на собствени разноски разнася хляб из странджанските села. Много от тях нямат магазин наблизо и снабдяването е силно затруднено. Самият той живее в едно от тези села, мисля че Близнак.

kravar

kravar 11.06.2023 11:54

drisni ot diariq !