logo

Рачков изхвърли Мария от телевизията! Спират "Папараци" заради нисък рейтинг

Рачков изхвърли Мария от телевизията! Спират "Папараци" заради нисък рейтинг

Димитър Рачков успя окончателно да изхвърли от телевизията своята бивша половинка Мария Игнатова. Нейното шоу „Папараци” съвсем скоро ще бъде спряно от Би Ти Ви заради нисък рейтинг.

Решението е взето малко след като е станало ясно, че новото предаване на Димитър Рачков ще върви в неделя вечер, когато се излъчва и „Папараци”.

Ще бъде истинско чудо, ако Мария изкара в ефир до края на май, когато официално изтича договорът между телевизията и продуцентите й Иван и Андрей, твърдят източници на „Уикенд”. 

Според слуховете, екипът на „Папараци” към момента има подготвени 4 или 5 предавания, които са предадени за излъчване в Би Ти Ви. От телевизията обсъждали дали да не кажат на хората на Иван и Андрей да спрат дотук. По договор шоуто трябва да остане в програмата поне до края на май, но рейтингът бил толкова нисък, че било по-добре да изплатят неустойки на продуцентите, вместо да продължават да пълнят скъпо ефирно време с негледаема продукция.

В същото време Нова телевизия най-после даде зелена светлина на дългоочакваното шоу на Димитър Рачуков, което поне засега изглежда сигурен хит. Предаването е с продължителност два часа – от 8 до 10 вечерта. То на практика не се засича с „Папараци”, което започва в 22 ч. – точно когато Рачков казва „Довиждане” на своите зрители. Но въпреки всичко никой не очаква хората да сменят канала веднага след финала на новото шоу. По-вероятно е да започнат да се приготвят за леглата, тъй като вече ще са получили вечерната си доза тв забавление, а следващият ден е работен – понеделник.


„Папараци” претърпя големи промени, откакто официалната водеща е Мария Игнатова. Екипът вкара повече смешки и забавление за сметка на клюките, които бяха основна част от шоуто от неговия старт преди години във вече несъществуващата ТВ7 до миналата година, когато Би Ти Ви го свали временно от ефир заради пандемията. Редовните зрители не приеха новия формат и спяха да гледат, а нови фенове така и не се намериха. В края на краищата „Папараци” се оказа черна дупка в рейтинга на телевизията. Позиционирането на Рачков в неделя вечер е било последният пирон в ковчега на шоуто, твърдят запознати.

Самата Мария възлагала огромни надежди на това работно място като последния влак преди пенсионирането си като тв звезда. Известно е, че след бляскава кариера, продължила с години, тя неочаквано бе изхвърлена зад борда от своите продуценти – братята Халваджиян, след като се раздели с дългогодишната си половинка Димитър Рачков. Водещата стоя без работа в продължение на година и половина, докато през лятото на 2020-а се разчу, че я взимат в „Папараци”. Там тя зае мястото на предишното лице на шоуто – Венета Райкова, която бе освободена в началото на кризата Ковид-19. Говори се, че Игнатова е била набутана в шоуто с активното съдействия на своя нов любим – Ивайло Нойзи Цветков, който е близък с Иван и Андрей. Но откакто стъпила пред камерите на предаването, рейтингът потънал./show.blitz.bg

Коментирай

Биби

Биби 07.03.2021 12:32

Харесвам Мария, но тя си е малко виновна. Мислеше си, че цял живот ще бъде лудо харесвана. Не показа скромност, смяташе,че всички са й длъжни. Под цени Рачков- харчеше много пари, на моменти не му беше вярна. Рачков гледа тези работи, той си е народен и скромен човек.

Анонимен

Анонимен 07.03.2021 13:52

Рачков това селяндурче, изпаднало в прелест скоро ще си намери майстора!

ednaotruse

ednaotruse 07.03.2021 16:56

Глупости - Рачков е един прост селяндур,който не може да изхвърли никого от никъде! А и ще видим тепърва дали някой ще гледа шоуто му.

Бай Чепик

Бай Чепик 07.03.2021 17:47

Марчето да я еба у курвата дърта и мазна!

хйкх

хйкх 07.03.2021 21:30

Педалкото Рачков ще си кани неговите педалковци. Гнусна история.

Бай Ху

Бай Ху 08.03.2021 8:44

Рачко Пръдлето, има такъв герой в Под игото.

Нормален зрител

Нормален зрител 08.03.2021 9:43

Рачков си е супер!Шоуто му също!А гнусните злобари може и да се О..те от яд,но предаването има кой да му го гледа!!!! Рачков не се кани никой да изхвърля,това че тъпите журналисти си пишат за рейтинг си е техен проблем!!

Нормален журналист

Нормален журналист 08.03.2021 9:47

Оставете хората на мира с идиотските си ос..р..Ани в жълто статии.Те дори не се сещат един за друг ,вие ги дъвчите с години!!Ай с..тир!

До анонимен

До анонимен 08.03.2021 9:49

Селяндура си ти ,и то е ясно по изказа ти!И гледай ти да не си намериш майстора пръв!

Фенове извън страната

Фенове извън страната 08.03.2021 9:58

Супер си Рачков!!Гледамете с голямо удоволствие!!И още по-голямо БЛАГОДАРЯ от нас! Явно простаците в страната ни не спират да виреят и злобеят!!!Обичаме те и те подкрепяме!!!

БИВШ ЦЪРВУЛ

БИВШ ЦЪРВУЛ 08.03.2021 19:20

Бивши селяндури няма както няма и бивши негри