Прясно разведеният д-р Енчев пипна Диана Димитрова от "Откраднат живот" СНИМКА

Прясно разведеният д-р Енчев пипна Диана Димитрова от "Откраднат живот" СНИМКА

Пластичният хирург д-р Ангел Енчев е голям естет и женската красота винаги привлича вниманието му. Изисканият доктор се разведе с Теди Велинова и сега като че ли има още по-набито око за женствеността.

Оказа се, че една от големите звезди на сериала "Откраднат живот" е оценена по достойнство от д-р Енчев. Става въпрос за актрисата Диана Димитрова, известна още като д-р Зорница Огнянова от ролята й в хитовия докторски сериал. 

Двамата се засекли при гостуването си в "Забраненото шоу на Рачков" и запечатали срещата в кадър. Диана побърза да се похвали в социалните мрежи с фотоса, под който написа: "Д-р Енчев ме пипнА за па първи път".

 

С тази реплика Димитрова пояснява, че става въпрос за буквално пипане, докосване, а не пластични интервенции. Засега актрисата не е пипала нищо по себе си, като отказва дори да изправи кривите си зъби, намирайки ги за чаровни.

Все пак Диана не крие добрите впеатления от д-р Енчев. "Прекрасен", описва го тя. А нейни приятели в социалните мрежи я съветват да не се поддава на съветите на специалсита, тъй като е млада и красива, има си всичко и няма нужда да ляга под ножа за подобрения./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 17.05.2021 12:29

Д-рЕнчев не е бил женен,че да е разведен.А Диана Димитрова наистина е хубава жена.

insightevents

insightevents 17.05.2021 15:59

insight events https://travel.insight-events.bg/

КУРЧО

КУРЧО 19.05.2021 5:32

ТОЗИ Д-Р ИЗГЛЕЖДА НЯКАК СИ ИЗВРАТЕНО! ПОГЛЕДА МУ Е ИДИОТИЗИРАН!

Бай Ху

Бай Ху 19.05.2021 8:24

А тя пипнАла ли му е кора?

Жко

Жко 19.05.2021 13:16

А къде е онова подобие на примат, проститушана Теди ченето където му чешаше простатата с гумения страпон закачен на колан луи витон!

скараджия

скараджия 19.05.2021 14:17

и двамата обичат по-големи кебапчета