logo

Първо в "ШОУ"! Джулиана Гани си оперира пак носа (СНИМКИ)

Първо в "ШОУ"! Джулиана Гани си оперира пак носа (СНИМКИ)

За никого не е тайна, че Джулиана Гани е суетна жена. Тя не търпи несъвършенства по себе си и прибягва до скалпела всеки път, когато усети, че нещо я кара да се чувства дискомфортно. Наш репортер научи, че преди броени дни отново се е подложила на пластична операция.

Красивата пловдивчанка е коригирала носа си, след като не е била доволна от интервенцията преди години. Сега легнала на операционната маса на частна софийска болница при гръцкия доктор Георгиос Сарпецас. Той направил на Джулка ринопластика - корекция и реконструкция на формата на носа.

Сега Джулиана си почива вкъщи и не се показва сред хора, тъй като носът й е подут и облепен с марли. По наши сведения тампоните са свалени и тя диша спокойно. Нужни са около десетина дни още до пълното й въстановяване. Джулка пък няма търпение да заснеме първата си фотосесия в променения нос. Този път се надява да е доволна от крайния резултат и да не й се налага да го преправят пак.

Заради операцията пък отложи бракоразводното дело с бившия си съпруг Станимир. В деня на операцията тя трябваше да се яви в Районния съд в Пловдив, за да получи разтрогване на брака си с фитнес инструктора Станимир Ташев, но делото беше отложено за 15 април, тъй като това е първото заседание и тя като ищца трябва да присъства лично, за да го финализират.

От страна на ответника Станимир Ташев не е имало никого  в съда вчера – нито той, нито негов адвокат. От 8 месеца не подписва бракоразводно дело и отказва да върне свободата на миската. Тя дори не предявявала претенции върху общата им кола, която сама изплащала. Съдия Костадинова очакваше в зала 8 на втория етаж носителката на титлата „Мис Силикон“, но адвоката й научи, че има уважителна причина за отсъствие. А тя е, че имала запазен час за операция по същото време, която е нарочена доста време преди съдът да обяви дата за старта на процеса./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

КИБИК

КИБИК 14.03.2019 15:27

Така изглежда по добре, макар че крив ми се вижда

Fairfax

Fairfax 14.03.2019 23:11

И на мозъка да и направи...ако може да добави още един!

Така е !

Така е ! 14.03.2019 23:57

Като няма какво да прави !

от селу сми

от селу сми 15.03.2019 1:25

далиси лапа голиамата тоиага си и цепна устата на тая

пламен петков

пламен петков 15.03.2019 8:02

простите курви не си дават сметка,че всяка една пълна упойка е много рискова за здравето им

!!!

!!! 15.03.2019 10:43

Каквито и операции да си прави, си остава една манга.ка

dilqna

dilqna 26.03.2019 22:00

nadqvam se da ne zaprili4a na Maikal ili Kalina.