Първо в БЛИЦ! Гери-Никол се събра с ММА боеца Дани Илиев

Първо в БЛИЦ! Гери-Никол се събра с ММА боеца Дани Илиев

Любовните драма между певицата Гера-Никол и МАА боеца Даниел Илиев все още отекват в публичното пространство. Той е и единственият мъж, с който изпълнителката от Варна се показа наяве. 

Явно има защо да го направи, тъй като любовта се оказва по-силна. След раздялата и двамата се хванаха с други, но няколко месеца по-късно ситуацията е коренно различна. Двамата са отново заедно, докладва източник на БЛИЦ. 

Наш достоверен източник издаде, че от съвсем скоро "яката дупара" е отново в обятията на бившия си Дани Илиев. Засега двамата крият събирането си изчакват да видят докъде ще стигнат и дали няма отново да се хванат за гушите. 

Припомняме, че Гери и Дани изживяха бурен любовен романс, но изненадващо се разделиха. Певицата започна да говори неласкави думи за бившия си, който бързо я замени с друга. Говореше се дори, че стяга сватба с щерката на Младен Маринов. Изглежда любовта между Дани и Гери е била по-силна от разногласията и двамата са си дали втори шанс, коментираха пред медията ни започнати с личния живот на двамата./show.blitz.bg

 

Коментирай

111

111 25.06.2021 12:20

Това момче има втрещяваща усмивка, по скоро изкуствена гримаса на олигофрен от помощно училище. Защо не се снима веднъж със затворена уста, може би би изглеждал една идея по нормално?

БКС

БКС 25.06.2021 19:43

Идеално си подхождат във всяко едно отношение