Проблем! Мъжът на Златка Райкова бременее заедно с нея

Проблем! Мъжът на Златка Райкова бременее заедно с нея

Златка Райкова изживява тежки дни. Тя е бременна в последния месец и се е угоила, което е нормално. Не е нормално обаче бащата на бебето също да е угоен.

Карен Хачатрян е качил цели 10 кг. от началото на връзката си със Златка. Само с 1 по-малко от нея, но тя все пак е бременна.

Бившата на Джизъса обожава секса и много й се правело точно сега, но не можела, защото Карен изглеждал отвратително. Той изобщо не я възбуждал и затова била на сухо от месеци.

Златка е известна с това, че обожава секса. Затова е връзката й в момента виси на косъм, пише "Уикенд". 

Тя не можела да понася външния вид на Карен. Арменецът може би е попаднал в „мъжка бременност“. Това е психическо разстройство при мъжа, когато жена му е бременна. За да бъде солидарен към нея, започва и той да пълнее и дори да има същите симптоми като нея.

Златка и Карен са заедно само от година. Тя зачена почти веднага, сякаш нарочно, за да натрие носа на Благой Георгиев, който пък бързо се ожени за втори път.

Бившата плеймейтка чака второто си дете. Тя има 3-годишен син от Джизъса, с когото живеят в дома на Карен. За арменеца обаче това е първи наследник и вълнението му явно го е докарало до психически проблеми./show.blitz.bg

Коментирай

Тео

Тео 09.04.2023 18:58

Ау какви селски мелодрами с разни разпоретини…

ФОНЧО

ФОНЧО 10.04.2023 7:36

Тя златито се възбужда от върбова клечка а пък сега- номера цъ цъ цъ- да не повярваш..