Прея с шокираща история за алкохол и стриптизьорки в Маями СНИМКИ

Прея с шокираща история за алкохол и стриптизьорки в Маями СНИМКИ

Младата певица Прея преживя истински ужас в Маями, от който дълго дълго още ще се свестява, а споделеното от нея е просто покъртително.

За чаровната Прея, която миналата година издаде дебютния си албум, а след това грабна и статуетката "Жена на годината" в категория Музика, заслужената почивка си е била в реда на нещата. Само че - не и с такива непредвидените моменти... 

Прея чака бебе? СНИМКИ

"Значииии, моят престой в Маями въобще не беше толкова розов, колкото изглежда в Инста и се чувствам длъжна да ви споделя, че в този клуб всъщност се чувствах в ада. Ама на парти. Ама на адско парти.

Танцувах, но бях в потрес, културен и екзистенциален шок. Добре че съм адаптивна. Ще трябва да пиша поне 40 минути, за да ви обрисувам екзистенцшока, който изпитах там, а пък аз днес за пръв път умея да пиша, откакто съм се върнала, така че ще направя само няколко обобщения:

Много, ама много съм пияна на тези снимки. Стриптизьорката е в култ в Щатите, аз им разбрах по-голямата част от новото творчество благодарение на тази вечер - не говорят глупости, това са техните истини, повярвайте. Мнозинството от жените в този клуб (топ 3,4 клуб в Маями), ама не стриптизьорките, ами гостите на клуба, бяха облечени само по бельо и дамска чантичка.

Да, са-мо-по-бе-льо. В целия клуб хвърчаха банкноти, във въздуха, по пода, в бельото на стриптизьорките. Единствен номинал - един долар.
После се прибрах и веднага гледах Uncut Gems. И го разбрах", пише на един дъх възмутената изпълнителка, чийто снимки от Маями действително не подсказват с нищо за това й впечатление./show.blitz.bg

Коментирай

Жаби

Жаби 14.02.2020 20:20

Тая издухана отвсякъде,сигурно като са я видели са ѝ връчили парцала,че прилича на метла!