Пребиха зверски бияча на жени Орлин Орлинов! СНИМКИ 18+

Пребиха зверски бияча на жени Орлин Орлинов! СНИМКИ 18+

Орлин Орлинов е бил брутално пребит, става ясно от кадрите, които получихме на редакционния си е-мейл от анонимен подател. Снимките са достатъчно фрапиращи, но и красноречиви за съдбата, която има футболистът, известен като бияч на жени.

От кадрите става и достатъчно ясно колко жестоки са били нанесените удари по лицето му, които явно са нанесени като вид възмездие за многобройните пъти, в които той е пребивал момичета. Видими са и фрактурите по лицето и ръцете му, както и счупения нос.

Както се казва - каквото посееш, това ще пожънеш, както са писали неведнъж в социалните мрежи - вероятно потърпевши от футболиста.

Известно е, че Орлинов има 3-годишна условна присъда с 5-годишен изпитателен срок, след като моделката Катрин Вачева успя да го осъди в дело, продължило над три години. Според съдийското нареждане на футболиста му е наложено и финансово обезщетение, но до колкото е известно към днешна дата той не е изплатил нито лев на манекенката, която между другото е и единствената, осмелила се да разкаже публично и с подробности за преживения ужас.

След Катрин Вачева, оплаквания от Орлин Орлинов направиха и още 16 момичета, след които е и Габриела Радославова, по-известна като Мис Джуки, която му би шута именно заради агресивно поведение.

Според информацията от анонимния ни източник - скорошния побой, нанесен на Орлинов, се случва след поредно негово посягане да бие момиче. За нейно щастие обаче, е имало щой да й се притече на помощ, а това, което е последвало, е достатъчно видно от кадрите.

Справка показва, че е достатъчна само още една жалба и извадено медицинско, за да влезе Орлин Орлинов за дълго на зад решетките. Преди време срещу него имаше и сигнал за тормоз над улични животни./show.blitz.bg