logo

Позор! Вулгарни КЛИПОВЕ и СНИМКИ 18+ на Мис България я изложиха брутално

Позор! Вулгарни КЛИПОВЕ и СНИМКИ 18+ на Мис България я изложиха брутално

Актуалната носителка на "Мис България” Радинела Чушева скандализира социалните мрежи с вулгарни снимки и видеа, с които се излага по брутален начин. 

Скандалната миска без свян показва задните си части, облечена в изрязан бански костюм, който не оставя нищо на въображението. А в социалните мрежи й се подиграват и твърдо отказват да повярват, че конкурсът за красота е паднал толкова ниско с подобни участници като Чушева. 

Ето как се предпазва от коронавируса Мис България 2019 Радинела Чаушева СНИМКА

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on

"Как може една Мис България да се държи по този вулгарен начин. Да си се беше явила на конкурса Мис Плеймейт - за там става. Жалко за предишните носителки на короната, сигурно се изяждат отвътре при гледката от последните години", пишат в интернет. 

Радинела Чушева избухна срещу организаторите на Мис България

Целият профил на Радинела Чушева в Инстаграм е пълен с вулгарни снимки, крайно недостойни за носителка на толкова престижна корона. А като си спомним преди години, когато на Теодора Бургазлиева й отнеха титлата след голи снимки, направени естетично и то преди да я обявяват за най-красивата българка. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on

Новата ни миска досега не блесна с някаква кауза, към каквито се стремяха предшественичките й, а подпомага за опростачването на подрастващото поколение и ясно показва на жените, че с голотия могат да пробият навсякъде./show.blitz.bg