Потрошеният Годжи ще работи на Нова година срещу двоен хонорар

Потрошеният Годжи ще работи на Нова година срещу двоен хонорар

Георги Милчев - Годжи пострада тежко при битов инцидент. В момента известният музикант от "Ку-ку бедн" е с гипсирана ръка и не се знае колко дълго ще трае възстановителният период, през който няма да може да свири на любимата си китара. 

Този здравословен проблем мъчи Годжи, който се притеснява за мястото си в бенда и дали пък Слави Трифонов няма да му бие шута. Освен това е поел доста участия срещу приличен хонорар, които също висят на косъм. 

Наш репортер научи, че Годжи се е пазарил за двоен хонорар в много луксозен комплекс в Кранево, близо до резервата Болата. Спа комплекса е предпочитано място за видни бизнесмени, които търсят лукс и чудесно обслужване.

В новогодишната нощ с тях наздравица ще вдигне Годжи, който едва ли ще свали гипса дотогава. След инцидента обаче се е свързал със собственика на комплекса и са се разбрали, че ще пее, без да свири. В репертоара си той има богат набор от песни, с които ще поздрави гостите. 

 

Ресторантът, в който Годжи ще извива глас на Нова година 

Комплексът е един от най-изисканите и хотелското настаняване за три нощувки на човек покрай празниците е близо 1000 лв. Отделно кувертът за новогодишната нощ и участието на Годжи се заплащат по 100 лв. на човек и 59 лв. за дете./show.blitz.bg

Коментирай