logo

Потрес! Мегз стана... черна магьосница! СНИМКИ

Потрес! Мегз стана... черна магьосница! СНИМКИ

Скандалната дизайнерка Мегз пак хвърли бомба с визията си в социалните мрежи и вече по традиция предизвиква какви ли не коментари и сравнения за себе си.

Този път Миглена Каканашева, какво е истинското й име, се премени като... черна магьосница. Видът й стресна много от последователите й във виртуалното пространство, а други истински се възхитиха на поредната й шантава хрумка.

Мегз крие смучка на бедрото СНИМКА

Трансформацията на Мегз всъщност е визията, с която тя ще посрещне предстоящия празник Хелоуин. Тя ще сложи дълга, черна коса, ярък грим, червено червило и силно опушени очи. Под очите ѝ гримът е силно размазан, а за самите си очи е използвала ярки, сиво-бели лещи.

Дрехите на Каканашева също са тематични, разбира се. Брюнетката ще заложи на множество златисти бижута, ярко червена рокля и като цяло ще се старае да подава с излъчването си буен и непокорен темперамент.

Мегз си призна срамна грешка и отвърна на обидите на Жени Калканджиева! СНИМКИ

Засега изненадващата визия на Мегз се посреща с одобрение от феновете й, които дори я оприличиха на емблематичната Есмералда от Нотр Дам.

Типично в свой стил Каканашева написа под снимката си "There is magic inside you", което в превод значи - Има магия в теб./show.blitz.bg

Коментирай